Την επόμενη εβδομάδα έρχονται τα iOS 14.5 και iPadOS 14.5

Παύλος Παπαπαύλου
Την επόμενη εβδομάδα έρχονται τα iOS 14.5 και iPadOS 14.5
Η Apple μίλησε για τα iOS 14.5 και iPadOS 14.5.

To iOS 14.5 και το iPadOS 14.5 συζητιούνται εδώ και αρκετές ημέρες και την επόμενη εβδομάδα θα προσφερθούν σε όλους τους κατόχους iPhone και iPad. Σύμφωνα με την Apple, η αναμονή για τις νέες εκδόσεις των λειτουργικών τελειώνει, αφού την επόμενη εβδομάδα κυκλοφορούν τα AirTags. Με δεδομένο ότι για τη λειτουργία τους απαιτείται η νεότερη έκδοση του λογισμικού και για τις δύο προϊοντικές κατηγορίες, είναι ξεκάθαρο πως η εταιρεία του Κουπερτίνο θα διαθέσει το σχετικό λογισμικό μέχρι την άλλη Παρασκευή.

Με την εγκατάστασή τους, τα iPad και iPhone θα μπορούν να εντοπίσουν και να συνδεθούν με τα AirTags μέσω του Find My app, ενώ θα υποστηρίζονται και οι νέες λειτουργίες για τα Podcasts. Ακόμη, οι νέες εκδόσεις υπόσχονται βελτιώσεις στη λειτουργία του Music app, υποστήριξη AirPlay 2 για τα προγράμματα ασκήσεων του Fintess+, υποστήριξη για τα χειριστήρια των PS5 και Xbox Series και πολλές ακόμη βελτιώσεις.

Υπενθυμίζεται πως το iOS 14.5 θα είναι προεγκατεστημένο στα μοβ iPhone 12 και τα νέα iPad Pro που ανακοινώθηκαν πριν από μερικές ώρες.