Νέα iPad Pro, iMac, Apple TV 4K, αλλά και AirTags και μοβ iPhone 12 ανακοίνωσε η Apple (vids)

Παύλος Παπαπαύλου
Νέα iPad Pro, iMac, Apple TV 4K, αλλά και AirTags και μοβ iPhone 12 ανακοίνωσε η Apple (vids)
Χαμός ανακοινώσεων από πλευράς Apple στο Spring Loaded event.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

H Apple διοργάνωσε πριν από μερικές ώρες το Spring Loaded event της και ανακοίνωσε αρκετά νέα προϊόντα που θα έρθουν μέσα στους επόμενους μήνες. Ας τα δούμε με τη σειρά.

Πρώτη σημαντική ανακοίνωση είναι τα νέα iPad Air. Τα νέα tablets θα έρθουν με το M1 chip και με πολλές βελτιώσεις στην οθόνη. Θα κυκλοφορήσουν δύο εκδόσεις, μία στις 11 και μία στις 12.9 ίντσες, με τη μεγαλύτερη από τις δύο να έχει mini LEDs και μια οθόνη που η Apple αποκαλεί Liquid Retina XDR. Και οι δύο εκδόσεις θα έχουν 12MP ultrawide camera που μπορεί να εντοπίζει τον χρήστη στη διάρκεια video κλήσεων. Οι προπαραγγελίες τους ξεκινούν στις 30 Απριλίου και θα είναι διαθέσιμα στο δεύτερο μισό του Μαΐου σε τιμές από 799 και 999 δολάρια.

Ανανεωμένη έκδοση παρουσιάστηκε και για τον iMac που έρχεται πλέον με οθόνη 24 ιντσών, 1080p FaceTime Camera και σε 7 διαφορετικούς χρωματισμούς. Παρουσιάστηκε ακόμη ένα νέο ασύρματο πληκτρολόγιο με λειτουργία Touch ID, αλλά και ένα νέο mouse και ένα νέο mousepad. Τα νέα iMac ξεκινούν από τα 1299 δολάρια και θα κυκλοφορήσουν κι αυτά στο δεύτερο μισό του Μαΐου.

Για όσους χάνουν τα αντικείμενά τους εύκολα, η Apple παρουσίασε τα AirTags. Πρόκειται για μια σειρά από ηλεκτρονικές ταμπέλες με σύστημα εντοπισμού, που επιτρέπουν στο χρήστη να τις εντοπίσει μέσω της εφαρμογής Find My. Η τιμή κάθε AirTag είναι 29 δολάρια και θα πωλούνται και σε πακέτο των 4 στην τιμή των 99 δολαρίων.

Επιβεβαιώνοντας τις φήμες των τελευταίων ημερών, η Apple παρουσίασε και το νέο Apple TV 4K με A12 Bionic Chip και υποστήριξη HDR στα videos. Η συσκευή θα αρχίσει να πωλείται από το δεύτερο μισό του επόμενου μήνα και σε τιμή από 179 δολάρια για την έκδοση των 32GB. Μαζί με το Apple TV 4K παρουσιάστηκε και ένα νέο ασύρματο χειριστήριο με click pad στο επάνω μέρος και ειδικό πλήκτρο για τη Siri στο πλάι.

Το iPhone 12 είχε κι αυτό την τιμητική του, αφού η Apple ανακοίνωσε το μοβ χρώμα για το νεότερο smartphone της, τόσο στην απλή όσο και στην mini έκδοσή του. Η πώληση του νέου χρώματος ξεκινάει από τις 30 Απριλίου και οι συσκευές θα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τα υπάρχοντα μοντέλα.