Διέρρευσαν τα ονόματα των νέων iPhone από την Apple

Gazzetta team
Διέρρευσαν τα ονόματα των νέων iPhone από την Apple
Τα ονόματα των καινούργιων iPhones διέρρευσαν κατά λάθος από το επίσημο site της Apple, λίγες ώρες πριν την επίσημη παρουσίαση της εταιρείας, επιβεβαιώνοντας μερικώς τις μέχρι τώρα σχετικές φήμες.

Συγκεκριμένα τα ονόματα των τριών νέων τηλεφώνων θα είναι iPhone XS, iPhone XS Max και iPhone XR.

Τα ονόματα, τα οποία εντοπίστηκαν αρχικά από τον ιστότοπο ATH, βρίσκονται σε ένα αρχείο XML στην κατηγορία των προϊόντων που υπάρχει στo Apple.com και αναφέρει προϊόντα που θα είναι διαθέσιμα σύντομα στην αγορά, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης AppleCare, των τηλεφωνικών θυρίδων και των ζωνών παρακολούθησης.

Η σημερινή διαρροή βάζει τέλος στις εικασίες για την κυκλοφορία των «iPhone XS Plus» και «iPhone XC».

Στο ίδιο έγγραφο αποκαλύψθηκαν και τα νέα μεγέθη του Apple Watch του κολοσσού του Κουπερτίνο. Το αρχείο XML αναφέρει την ονομασία Apple Watch Series 4 και δείχνει πως τα νέα λουράκια ρολογιών θα είναι διαθέσιμα σε 40mm και 44mm (τα υπάρχοντα λουράκια διατίθενται σε 38 mm ή 42 mm) και πολλά χρώματα.

Το αρχείο βέβαια κατέβηκε μετά από λίγο αλλά το TheVerge κατάφερε να πάρει μερικά screenshots.

Από το αρχείο αυτό προκύπτουν και μια σειρά περιφερειακών που θα συνοδεύουν τις νέες συσκευές όπως θήκες από σιλικόνη σε μπλε, άσπρο, μαύρο, stone και εργοστασιακό κόκκινο καθώς και δερμάτινες θήκες σε καφέ, μαύρο, μαύρο και κόκκινο.

Πηγή: insider.gr