Έσμιξαν πάλι James, Νίκος και Άννα Μαρία: Το γαλακτομπούρεκο και το γνωστό σύνθημα για Παππά (pic & vid)

Gazzetta team
Έσμιξαν πάλι James, Νίκος και Άννα Μαρία: Το γαλακτομπούρεκο και το γνωστό σύνθημα για Παππά (pic & vid)
Ο Νίκος Μπάρτζης επέστρεψε στο χωριό του όπου τον περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη.

Στο Ζευγολιατό Κορινθίας βρίσκεται πλέον ο Νίκος Μπάρτζης μετά την αποχώρησή του από το Survivor. Ο 26χρονος αγρότης επέστρεψε πριν από μερικές ώρες και μάλιστα οι θαυμαστές του τον υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο με τιμές νικητή.

Λίγο αργότερα αναχώρησε για το χωριό του, το Ζευγολιατό Κορινθίας όπου τον περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς εκεί βρισκόταν ο James Καφετζής και η Άννα Μαρία Βέλλη.

Μάλιστα, ο James ανέβασε μια φωτογραφία που κρατάει στο χέρι του ένα ταψί με τον περίφημο γαλακτομπούρεκο της μητέρας του Νίκου και γράφει: «Εγώ για το γαλακτομπούρεκο ήρθα πάντως» και όπως ήταν φυσικό τα σόσιαλ μίντια πήραν φωτιά.

Στη συνέχεια ο James ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok στο οποίο εκτός από τον Νίκο εμφανίζεται και η Άννα Μαρία και οι τρεις φίλοι μας τραγουδούν το γνωστό τους πλέον τραγουδάκι «γεια σου Παππά, Παππά φιλάκια ρουφηχτά», που έλεγαν κατά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά από το Survivor.

Νωρίτερα ο Νίκος Μπάρτζης έκανε μια ανάρτηση με την οποία ανέφερε: «Νομίζω έχετε καταλάβει όλοι ότι εγώ ΣΑΝΙΚΟΣ δεν είμαι και πολύ καλός στο λόγο μου. Όμως ένα δύσκολο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Ήρθε η σειρά μου να ευχαριστήσω για όλες αυτές τις αναμνήσεις -καλές και κακές- και για όλες αυτές τις στιγμές που μοιράστηκα με αυτά τα δυο υπέροχα παιδιά, που γνώρισα στο παιχνίδι και αγάπησα μέσα από την καρδιά μου.

Αυτή δεν είναι άλλη φυσικά, από την @amiyiami, που από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην ομάδα μας κολλήσαμε και είναι από τις μόνες παίκτριες που κράτησε τον χαρακτήρα της και τα πιστεύω της, χωρίς να κάνει καμία κ@λοτουμπα, κοιτώντας το συμφέρον της.

Και φυσικά τον μεγαλύτερο τσοπανοτραβόλτα της Ρόδου, τον @jamie.kaf. Πραγματικά τι να πω για αυτόν τον άνθρωπο. Νομίζω τα είπα όλα στο συμβούλιο αποχώρησης του. Bro είσαι ό,τι καλύτερο γνώρισα στο Survivor. Δέσαμε από την πρώτη στιγμή που πατήσαμε το πόδι μας στο νησί. Αυτά που περάσαμε μέσα στο παιχνίδι νομίζω θα μας δένουν για πάντα.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους εσάς που μας στηρίξατε και μας αγαπήσατε.

Υγ. Τελικά το έπαθλο το νίκησα και με το παραπάνω. Εκτός από αυτά τα δυο υπέροχα παιδιά, κέρδισα και την ζέστη αγκαλιά όλων όσων με στήριξαν. Πιστέψτε με, αυτό αξίζει πολλά περισσότερα από ένα χρηματικό έπαθλο. Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ