Ανακοίνωση της EBU για τον νικητή της Eurovision: «Θα υποβληθεί σε τοξικολογικές εξετάσεις» (vid)

Gazzetta team
Ανακοίνωση της EBU για τον νικητή της Eurovision: «Θα υποβληθεί σε τοξικολογικές εξετάσεις» (vid)
Ανακοίνωση εξέδωσε η EBU η οποία αναφέρει ότι ο τραγουδιστής του ιταλικού συγκροτήματος θα υποβληθεί σε τοξικολογικές εξετάσεις.

Σάλος έχει προκληθεί στα σόσιαλ μίντια με τα πλάνα, στα οποία φαίνεται ο Ιταλός νικητής της Eurovision να φαίνεται σαν να κάνει χρήση κοκαΐνης.

Οι κατηγορίες αυτές έφεραν την αντίδραση της EBU που εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, με την οποία μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Νταμιάνο Ντέιβιντ θα υποβληθεί σε τοξικολογικές εξετάσεις όταν επιστρέψει στην πατρίδα του.

«Γνωρίζουμε τις εικασίες σχετικά με το πλάνο των Ιταλών νικητών του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στο Green Room χθες το βράδυ. Το συγκρότημα αρνήθηκε τους ισχυρισμούς για χρήση ναρκωτικών και ο εν λόγω τραγουδιστής θα κάνει εθελοντικά τοξικολογικές εξετάσεις, όταν επιστρέψει στο σπίτι του. Αυτό το ζήτησαν οι ίδιοι χθες το βράδυ, αλλά δεν μπόρεσε να διοργανωθεί αμέσως από την EBU.

Το συγκρότημα, η διοίκηση και ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας μας, μας ενημέρωσαν ότι δεν υπήρχαν ναρκωτικά στο Green Room και εξήγησαν ότι ένα ποτήρι έσπασε στο τραπέζι τους και καθαριζόταν από τον τραγουδιστή. Η EBU μπορεί να επιβεβαιώσει ότι βρέθηκε σπασμένο γυαλί μετά από επιτόπιο έλεγχο. Συνεχίζουμε να εξετάζουμε προσεκτικά τα πλάνα και θα ενημερώσουμε για περαιτέρω εξελίξεις», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ