«Φάρμα»: Αποχώρησε ο Ιατρόπουλος και όλοι ξέσπασαν σε κλάμματα (vid)

Gazzetta team
«Φάρμα»: Αποχώρησε ο Ιατρόπουλος και όλοι ξέσπασαν σε κλάμματα (vid)
Έντονα συναισθήματα και συγκινήσεις προκάλεσε η αποχώρηση του Μιχάλη Ιατρόπουλου από την «Φάρμα».

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος αποχώρησε από την «Φάρμα» καθώς έχασε και στις τρεις δοκιμασίες από τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο. Μάλιστα, στο αγώνισμα του κάρου οι δύο παίκτες έδωσαν σκληρή μάχη.

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος διότι νομίζω να είμαι ένα παράδειγμα προς μίμηση και όχι αποφυγής για τους ανθρώπους της ηλικίας μου ότι όλοι έχουν δικαίωμα στον αγώνα, στο να ανταγωνιζόμαστε γενικά τα νέα παιδιά. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναγωνιστές μου στη Φάρμα, εγώ κράτησα τις ισορροπίες μου χωρίς να χάσω το χαρακτήρα και τον εαυτό μου», είπε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον Στράτο Τζώρτζογλου, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να λυγίσει. «Θα πάρω το αίμα σου πίσω, να το ξέρεις αυτό!», διαβεβαίωσε δακρυσμένος ο Στράτος Τζώρτζογλου τον Μιχάλη Ιατρόπουλο.

«Θα έπρεπε να σεβαστεί τη δουλειά που έχει κάνει ο Μιχάλης. Αν ο Μιχάλης φύγει θα λείψει η ψυχή της Φάρμας. Το εννοώ. Εγώ, αν ήμουν Βασίλης, θα είχα παραιτηθεί. Θα έδινα αγώνα, αλλά μετά θα δήλωνα παραίτηση, γιατί αυτό απαιτεί η αγάπη. Η αγάπη δεν είναι λόγια. Η αγάπη είναι πράξη, ταπεινότητα και σεβασμός. Θα έφευγα μόνος μου τώρα. Καταπατάει ιερά και όσια», είπε φανερά εκνευρισμένος ο Στράτος Τζώρτζογλου για την επιλογή να αγωνιστεί ως δεύτερος μονομάχος ο ηθοποιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ