Λευτέρης Πανταζής: «Ήμουν πολύ ερωτευμένος με την Άντζελα Δημητρίου, έχασα 11 κιλά» (vid)

Gazzetta team
Λευτέρης Πανταζής: «Ήμουν πολύ ερωτευμένος με την Άντζελα Δημητρίου, έχασα 11 κιλά» (vid)
«Έχασα 11 κιλά, δεν μπορούσα να φάω», είπε ο Λευτέρης Πανταζής αναφορικά με τον έρωτά του για την Άντζελα Δημητρίου και αποκάλυψε ποιο τραγούδι είχε γράψει για την τραγουδίστρια.

Στην εκπομπή του «Πάμε Δανάη», ενόψει και της συμμετοχής του το Σάββατο στη μουσική βραδιά «Σπίτι με το MEGA», μίλησε ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για τον έρωτά του με την Άντζελα Δημητρίου, την Κατερίνα Στανίση, τη συνεργασία με την Άννα Βίσση στο «Διογένης Παλλάς», για τον Τριαντάφυλλο, αλλά και για την κόρη του, Κόνι Μεταξά.

«Θα κάνουμε το καλύτερο. Εγώ και οι φίλοι μου, οι οποίοι είναι καταπληκτικοί όλοι, θα κάνουμε ένα γλέντι τρικούβερτο στο "Σπίτι με το Mega". Θα τρίβετε τα μάτια σας», δήλωσε αρχικά ο Λευτέρης Παντάζης.

«Με την Κατερίνα Στανίση συνεργαστήκαμε στο παρελθόν με τη Ρίτα Σακελλαρίου. Η Κατερίνα είναι καλός άνθρωπος, απλή και καλή λαϊκή τραγουδίστρια. Είμαι ένας χορτασμένος άνθρωπος από τη ζω, έχω ρουφήξει ότι καλύτερο υπήρχε στη δουλειά μας. Έχω δώσει αγάπη γιατί πήρα τεράστια αγάπη από τον κόσμο. Η πρώτη συνεργασία που ήταν το βάπτισμα , ήταν το 1990 που χτίστηκε το "Διογένης Παλλάς" και κάναμε εγκαίνια παραμονή Χριστουγέννων με την Άννα Βίσση. Κοσμογονία, χαμός για 11 μήνες δεν υπήρχε ελεύθερο τραπέζι. Στη συζήτηση που κάναμε με την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα, μου λέει "η Άννα τραγουδάει άλλου είδους τραγούδια, είναι πολύ χαμηλά από εσένα. Εσύ έχεις την ταραχή γίνεται χαμός σ’ όλο τον κόσμο, πρέπει να τη φέρω κοντά σου". Την έντυσε Ινδή, πήγαμε στο Μαρόκο έκανε ένα ωραίο βίντεο κλιπ είπε το "Ψεύτικα" και έγινε χαμός», προσέθεσε.

«Όσες φορές έχω βρεθεί με την Άντζελα Δημητρίου στην πίστα κάναμε τεράστιες επιτυχίες. Έχω γράψει το "Μα δεν πειράζει" για την Άντζελα. Ήμουν πολύ ερωτευμένος με την Άντζελα, έχασα 11 κιλά, δεν μπορούσα να φάω», είπε αποκαλύπτοντας ποιο τραγούδι έγραψε για την Άντζελα Δημήτριου.

«Αυτή είναι δίαιτα, δίαιτα αγάπης», συμπλήρωσε χαριτολογώντας

«Ένα ταλέντο όπου και να το κρύψεις, θα βγει. Αν μάθεις να ακούς και θέλεις να πετύχεις, δεν χάνεις ποτέ. Μου έχουν πει πρόταση να είμαι σε talent show, αλλά έχω πει όχι γιατί ασχολιόμουν και με άλλα πράγματα και δεν είχα το χρόνο. Όμως τώρα που έχουμε πολύ χρόνο θα ήθελα να δώσω τα φώτα μου σ’ ένα παιχνίδι, ήδη κάτι ψιθυρίζεται, ίσως είμαι σε κάποια επιτροπή», είπε ακόμα ο δημοφιλής καλλιτέχνης

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σ’ ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του Survivor, τον Τριαντάφυλλο.

«Ο Τριαντάφυλλος είναι ό,τι βλέπεις στην τηλεόραση. Όταν θυμώσει είναι ο Τριαντάφυλλος ο θυμωμένος που θα σε βρίσει κιόλας, όταν τον καλοπιάσεις και είσαι με τα νερά του, είναι ένα παιδάκι Αν κρατήσει στο παιχνίδι και έχουν ανοίξει τα μαγαζιά θα του κάνει πολύ καλό η συμμετοχή του. Είχε μια απουσία δέκα ετών και πιστεύω ότι μπορεί να έφταιγε και αυτός».

Τέλος αναφορικά με την κόρη του, Κόνι Μεταξά, είπε: «Έρχεται θύελλα, ετοιμάζει καινούργιο τραγούδι. Θα γίνει χαμός. Νομίζω ότι πάει καλά».

Πηγή: reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ