Μενεγάκη: «Ναι! Είναι αλήθεια, από Σεπτέμβριο θα είμαι στο Mega, όλα αρχίζουν ξανά…» (pic)

Gazzetta team
Μενεγάκη: «Ναι! Είναι αλήθεια, από Σεπτέμβριο θα είμαι στο Mega, όλα αρχίζουν ξανά…» (pic)
H πρώτη ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη μετά την επίσημη ανακοίνωση για την συμφωνία με το Mega.

Όπως έγινε γνωστό εδώ και λίγες ώρες, η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση τη νέα σεζόν, μέσα από την συχνότητα του Mega.

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση, η γνωστή παρουσιάστρια, έκανε ανάρτηση στο Instagram, για την επιστροφή της, εκφράζοντας την χαρά της.

Η ανάρτησή της

«Ναι! Είναι αλήθεια! Από τον Σεπτέμβριο θα είμαι στο MEGA! Έχω τεράστια χαρά και ενθουσιασμό που επιστρέφω στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι! Την πρώτη φορά που πέρασα αυτό το κατώφλι δεν ήξερα τι θα μου έφερνε η ζωή. Ή η τηλεόραση. Το μυαλό μου πετούσε παντού, χάζευα τα περιοδικά και τραγουδούσα συνέχεια.

Τώρα που γυρίζω, ξέρω πως αυτό που μου έλειψε, αυτό που πεθύμησα πιο πολύ αυτούς τους λίγους μήνες που ήμασταν χωριστά, είναι η επαφή μας!

Η αγάπη που μου στέλνατε απλόχερα, τα γέλια μας, οι άνθρωποι που γνωρίζαμε μαζί, οι ιστορίες που μοιραζόμασταν, τα χρόνια που μεγαλώναμε παρέα. Αυτά θέλω να ξαναβρούμε με νέους τρόπους ή με παλιούς, δεν έχει σημασία... το σημαντικό είναι να είμαστε μαζί και εγώ υπόσχομαι να είμαι πάντα η Ελένη σας, η φίλη που σας χαμογελάει και σας δείχνει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής!

Στο MEGA!

Όλα αρχίζουν ξανά....»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ