Ανατροπή στο Survivor: Αυτές είναι οι νέες ομάδες, «χώρισαν» Σάκης και Μαριαλένα (vids)

Gazzetta team
Ανατροπή στο Survivor: Αυτές είναι οι νέες ομάδες, «χώρισαν» Σάκης και Μαριαλένα (vids)
Ανατροπή δεδομένων στο Survivor μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για νέα μίξη των ομάδων. Tο πρωταπριλιάτικο αστείο του παρουσιαστή και ο χωρισμός του «ζευγαριού».

Το Survivor χαρακτηρίζεται ως το παιχνίδι των μεγάλων ανατροπών και ο Γιώργος Λιανός στο επεισόδιο της Κυριακής (4/4) «έριξε» στους παίκτες μια μεγάλη... βόμβα.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης μετά το αγώνισμα επάθλου ανακοίνωσε στους κόκκινους και στους μπλε ότι θα ακολουθήσει συμβούλιο νησιού προκειμένου να ξαναφτιαχτούν νέες ομάδες.

Κάποιοι νόμιζαν ότι παράκουσαν, κάποιοι ότι είναι ψέμα κι άλλοι δήλωσαν έτοιμοι να αποχωρήσουν αν είναι με ορισμένα άτομα στις νέες ομάδες.

Κατά την διάρκεια του συμβουλίου, ο Γιώργος Λιανός αρχικά ανέφερε την δημιουργία των νέων ομάδων και στη συνέχεια είπε στους παίκτες ότι τους περιμένει ακόμα μια έκπληξη. Ο παρουσιαστής τους ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στο παιχνίδι η Ανθή Σαλαγκούδη, ωστόσο λίγο αργότερα τους είπε ότι αυτό ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο.

Μετά το πρωταπριλιάτικο αστείο, ο Γιώργος Λιανός πέρασε στην διαδικασία της δημιουργίας των νέων ομάδων, που αυτή την φορά δεν έγινε από τους καλύτερους παίκτες, αλλά από τον ίδιο.

Ο Τριαντάφυλλος παρέμεινε στην κόκκινη ομάδα και έσμιξε ξανά με τον Αλέξη Παππά, όμως αυτό που προκάλεσε αίσθηση ήταν ο «χωρισμός» του πρώην ζευγαριού. Του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. Ο πρώτος πέρασε στην κόκκινη ομάδα, με την γυμνάστρια να παραμένει στους μπλε. Μάλιστα και οι δύο εκδήλωσαν την στεναχώρια τους για τα νέα δεδομένα. Υπήρχαν βέβαια κι αυτοί που έμειναν ικανοποιημένοι στο τέλος της διαδικασίας, όπως ο James Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης που έχουν δημιουργήσει μια δυνατή φιλία μέσα στο παιχνίδι.

Οι δύο νέες ομάδες

Μπλε ομάδα: Παύλος Γαλακτερός, Χριστίνα Κεφαλά, Ελένη Χαμπέρη, James Καφετζής, Κώστας Παπαδόπουλος, Γιώργος Κόρομι, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Νίκος Μπάρτζης

Κόκκινη ομάδα: Ελευθερία Ελευθερίου, Ηλίας Μπόγδανος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Αλέξης Παππάς, Καρολίνα Καλύβα, Σάκης Κατσούλης, Νικολέττα Μαυρίδη, Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ