Ανθή Σαλαγκούδη για Survivor: Χρησιμοποίησαν αθέμιτα μέσα για να με βγάλουν από το παιχνίδι

Gazzetta team
Ανθή Σαλαγκούδη για Survivor: Χρησιμοποίησαν αθέμιτα μέσα για να με βγάλουν από το παιχνίδι
«Χρησιμοποίησαν αθέμιτα μέσα για να με βγάλουν από το Survivor» δήλωσε η Ανθή Σαλαγκούδη λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣTV», η Ανθή Σαλαγκούδη παραδέχεται ότι «ο καλύτερος λόγος που έφυγε από το Survivor ήταν ότι δεν ήταν καλή στα αγωνίσματα».

Σε ερώτηση αν αυτός ήταν ο μοναδικός λόγος ωστόσο, σημειώνει ότι «όταν κάποιοι συμπαίκτες μου είδαν ότι βγήκα πιο δημοφιλής, προσπαθούσαν, με διάφορους τρόπους και στρατηγικές πίσω από την πλάτη μου και χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα, να με βγάλουν από το παιχνίδι. Ωστόσο, κακά τα ψέματα, όταν είσαι αδύναμος παίκτης, αναπόφευκτα θα βγαίνεις προτεινόμενος, γιατί αυτή είναι η φύση του παιχνιδιού».

Σε ερώτηση για το τι την ενόχλησε περισσότερο από όσα γράφτηκαν ή ειπώθηκαν για εκείνη, η Ανθή Σαλαγκούδη δήλωσε: «Αυτό που με πείραξε περισσότερο ήταν ότι κάποιοι χρησιμοποίησαν το όνομα του πατέρα μου και την πρότερη ιδιότητά του ως πολιτικού για να στηρίξουν τους ανυπόστατους ισχυρισμούς τους».

Τέλος, για το πώς ένιωσε όταν οι συμπαίκτες της στο Survivor της ζήτησαν να μην αγωνίζεται, λέει: «Προφανώς και ήταν κάτι που με έκανε να νιώθω απογοήτευση. Ξέρω ότι οι αθλητικές μου επιδόσεις δεν ήταν οι καλύτερες. Ωστόσο, η ψήφος εμπιστοσύνης των συμπαικτών μου θα ήταν η δύναμη που θα μου έδινε μια ώθηση παραπάνω για να φέρω τον πόντο στην ομάδα. Αυτή δεν την είχα δυστυχώς ποτέ».

Πηγή: reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ