Survivor: «Μας έχει ζαλίσει τα @…@», ξεσπά κατά του Κόρο ο Αλέξης (vid)

Gazzetta team
Survivor: «Μας έχει ζαλίσει τα @…@», ξεσπά κατά του Κόρο ο Αλέξης (vid)
Το μέρος του Τριαντάφυλλου πήρε και πάλι ο Αλέξης Παππάς ξεσπώντας κατά του Γιώργου «Κόρο» για τον πόλεμο που κάνει στον τραγουδιστή.

Τα τεκταινόμενα του συμβουλίου του href="https://www.gazzetta.gr/tag/survivor">Survivor σχολίασε στην παραλία των μπλε ο Αλέξης Παππάς και συγκεκριμένα τον πόλεμο που δέχεται ο Τριαντάφυλλος στην κόκκινη ομάδα και κυρίως από τον «Κόρο».

Αργά τη νύχτα και με αναμμένη τη φωτιά, ο ηθοποιός είπε: «Ας πάει να ψαρέψει ο Κόρο να τελειώνουμε. Αφού μας έχει ζαρίσει τα αρχ…α. Το ψάρι και το ψάρι και το ψάρι. Και ψαρεύει και δεν του δίνει να φάει. Τι είναι αυτό τώρα; Ταϊζεις εννιά, δέκα στόματα και τον άλλον τον έχεις εκεί να κοιτάει τιμωρία».

Με τη Μαριαλένα να προσθέτει: «Μα το είπε και ο Κοψιδάς ότι αυτό θα είναι η τιμωρία του. Προχθές στο ceremony είχε πει ότι από τη στιγμή που έκανε αυτό που έκανε ας είναι η τιμωρία του να μην τρώει ψάρι».

Και τον Αλέξη να συμπληρώνει: «Και δεν του δίνουν να φάει ένα κομμάτι; Δηλαδή εσείς οι δέκα, οι εννιά, πόσοι είστε, θεωρείστε ήρωες τώρα; Δεν κατάλαβα».

id="head-0">Δείτε το βίντεο

data-height="330" data-integration-id="yddsw24mjj022ya7" data-playlist-id="v-c9z2ktdxlk3t-se" data-width="588">

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ