Η Γερμανού απάντησε στον Μελά: «Δεν θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη» (vid)

Gazzetta team
Η Γερμανού απάντησε στον Μελά: «Δεν θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη» (vid)
Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού στον Ζαφείρη Μελά., σχετικά με την συγγνώμη.

Η Ναταλία Γερμανού, απάντησε στον Ζαφείρη Μελά από την εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται».

Νωρίτερα ο γνωστός τραγουδιστής της είχε αναφέρει πως η παρουσιάστρια πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για τα σχόλιά της μετά από όσα δήλωσε εκείνος στην συνέντευξή του.

Πιο συγκεκριμένα, στο δεύτερος μέρος της εκπομπής του Alpha, η παρουσιάστρια επέλεξε να τονίσει πως «έχω ζητήσει στη ζωή μου πολλές φορές συγγνώμη και θα συνεχίσω να το κάνω κάθε φορά που πιστεύω ότι πρέπει να ζητάω συγνώμη. Θεωρώ πως αυτή είναι μια λέξη ιερή».

«Ειλικρινά δεν βλέπω για ποιο λόγο πρέπει να ζητήσω συγγνώμη αυτή τη στιγμή. Ο κύριος Μελάς, τον οποίο θα επαναλάβω ότι εκτιμώ πολύ ως φωνή, επανέλαβε ακριβώς αυτά που είχε πει στη συνέντευξη του Κώστα. Δεν είπε κάτι διαφορετικό. Είπε πάλι, «αν δεν κουνήσεις την ουρά σου». Είπε πάλι ότι μες στο καμαρίνι του είναι αυτός και ο μάνατζερ του. Είπε πάλι ότι αν κάποιος ενοχλούσε την κόρη του θα τα έβρισκε σκούρα με την κόρη του γιατί η κόρη του είναι αντράκι. Σαν να υπονοεί δηλαδή ότι οι άλλες κοπέλες που βρέθηκαν στην τραγική θέση να υποστούν οποιουδήποτε είδους παρενόχληση, δεν ήταν αντράκια» πρόσθεσε η Ναταλία Γερμανού. «Δεν θέλω να σας ζητήσω συγνώμη κύριε Μελά. Συγνώμη. I am sorry but i’m not sorry», τόνισε.