Χαϊκάλης για καταγγελίες: «Από δω και πέρα θα μιλάνε οι δικηγόροι μου»

Gazzetta team
Χαϊκάλης για καταγγελίες: «Από δω και πέρα θα μιλάνε οι δικηγόροι μου»
Στην καταγγελία που κατέθεσε στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, η Χριστίνα Ζ. υποστηρίζει πως ο Παύλος Χαϊκάλης προσπάθησε να την βιάσει.

Ο Παύλος Χαϊκάλης ενημερώθηκε μέσω δημοσιεύματος στον έντυπο Τύπο για την 5η κατά σειρά καταγγελία εναντίον του από την απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Λεωνίδα Τριβιζά, Χριστίνα Ζ. η οποία ισχυρίζεται ότι ο ηθοποιός προσπάθησε να την βιάσει στα τέλη της δεκαετίας του 1980, όταν εκείνος είχε ολοκληρώσει την στρατιωτική του θητεία και έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο του θεάτρου ενώ εκείνη είχε μόλις είχε τελειώσει την Δραματική Σχολή και προσπαθούσε δειλά- δειλά να ξεκινήσει την καριέρα της, όπως αναφέρει το protothema.gr.

«Θα πάρουμε τις καταγγελίες αύριο το πρωί από το Σωματείο των Ηθοποιών, θα δούμε τι αναφέρουν και θα προχωρήσουμε. Μιλάνε οι δικηγόροι από δω και στο εξής» λέει ο Παύλος Χαϊκάλης. Στο ερώτημα, αν γνωρίζει ποια είναι η Χριστίνα Ζ. η οποία είναι ιδιαίτερα περιγραφική και αναλυτική στην καταγγελία που κατέθεσε εις βάρος του, ο ηθοποιός επαναλαμβάνει ότι θα μιλήσει πρώτα με τους δικηγόρους του και πως δεν πρόκειται να σχολιάσει τα όσα καταγγέλλει το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Στην καταγγελία που κατέθεσε στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, η Χριστίνα Ζ. περιγράφει με γλαφυρό τρόπο την περιπέτεια της με τον Παύλο Χαϊκάλη, υποστηρίζοντας ότι προσπάθησε να την πείσει να ενδώσει στις σεξουαλικές του ορέξεις ασκώντας της βία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ