Χαμός στο Survivor: Εξαφανίστηκαν 6 ώρες ο Αλέξης και ο Chris, πλακώθηκαν με σεκιούριτι! (vids)

Gazzetta team
Χαμός στο Survivor: Εξαφανίστηκαν 6 ώρες ο Αλέξης και ο Chris, πλακώθηκαν με σεκιούριτι! (vids)
Ένας μικρός πανικός επικράτησε στο Survivor όταν ο Αλέξης Παππάς και ο Chris Σταμούλης εξαφανίστηκαν για έξι ολόκληρες ώρες από την παραλία τους. Οι δύο «μπλε» πήγαν να βρουν φαγητό στο ξενοδοχείο και στην επιστροφή πλακώθηκαν με σεκιούριτι.

«Φωτιές» άναψαν στο Survivor δύο παίκτες από την ομάδα των «μπλε». Συγκεκριμένα οι Αλέξης Παππάς και Chris Σταμούλης σηκώθηκαν μέσα στα άγρια χαράματα την ώρα που οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους κοιμόντουσαν και απομακρύνθηκαν από την παραλία τους.

Το παράδοξο δε είναι πως οι δύο παίκτες επέστρεψαν έπειτα από έξι ώρες και ενώ οι συμπαίκτες τους αλλά και η παραγωγή του Survivor τους αναζητούσαν, με την ανησυχία τους να είναι έκδηλη.

Όταν οι δύο παίκτες επέστρεψαν στην παραλία, οι δικαιολογίες που χρησιμοποίησαν δεν έμοιαζαν να καλύπτουν τα υπόλοιπα μέλη της «μπλε» ομάδας. Οι δύο παίκτες είπαν ότι χάθηκαν στο δάσος και μάλιστα, ότι όλες αυτές τις ώρες που έμειναν μαζί είχαν την δυνατότητα να συζητήσουν αρκετά πράγματα για την προσωπική τους ζωή.

Σύμφωνα πάντως, με την εκπομπή «Ευτυχείτε», οι ο Αλέξης Παππάς και ο Chris Σταμούλης έφυγαν και πήγαν σε ένα ξενοδοχείο, προκειμένου να βρουν να φάνε, ενώ στην επιστροφή τσακώθηκαν άγρια με έναν σεκιούριτι της παραγωγής.

«Αυτοί έφυγαν για να πάνε σε ένα ξενοδοχείο για να φάνε. Το ξενοδοχείο είναι περίπου 25 με 30 χιλιόμετρα μακριά. Μετά έγινε κι ένα επεισόδιο με έναν σεκιουριτά. Αυτό που μου είπαν εμένα είναι ότι πλακώθηκαν με έναν σεκιουριτά που τους είδε στην επιστροφή. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, η τιμωρία που δέχτηκαν είναι μικρή. Να σας πω ότι έγινε πολύ μεγάλη φασαρία στους μπλε, αυτά που είδαμε ήταν… οδοντόκρεμα. Υπήρχαν πολύ μεγάλες εντάσεις, γιατί έφυγαν, πώς έφυγαν, τι έκαναν, γιατί το έκαναν κλπ…», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Το συμβάν δεν έμεινε ασχολίαστο στο συμβούλιου του νησιού, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει την ποινή των δύο παικτών.

«Έχουν συμβεί κάποια γεγονότα τα οποία μας αναγκάζουν να αλλάξουμε τη ροή του συμβουλίου. Έχουν τεθεί κάποια όρια και έχουν να κάνουν με τον χώρο τον οποίο ζείτε, τις παραλίες σας» τόνισε, αρχικά, ο παρουσιαστής του Survivor.

Συνεχίζοντας, ο Γιώργος Λιανός πρόσθεσε πως «δύο παίκτες ξεπέρασαν αυτά τα όρια και μάλιστα για πολύ μεγάλο διάστημα. Αποτέλεσμα ήταν η παραγωγή να ανησυχήσει και να κινηθεί ένας ολόκληρος μηχανισμός για να βρεθούν».

«Για την επόμενη ομάδα, η Μπλε ομάδα θα έχει κατά 20% λιγότερες προμήθειες. Αυτές αφορούν κατά 10% τον Αλέξη και κατά 10% τον Chris. Επίσης, στους επόμενους δύο αγώνες που θα υπάρχει έπαθλο φαγητού και θα κερδίσει η μπλε ομάδα, οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες δεν θα μπορέσουν να απολαύσουν το έπαθλο αυτό» συμπλήρωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ