Η Άννα Μαρία «καρφώνει» την Ελευθερία στο Survivor: «Νιώθω τρομερά προδομένη» (vid)

Gazzetta team
Η Άννα Μαρία «καρφώνει» την Ελευθερία στο Survivor: «Νιώθω τρομερά προδομένη» (vid)
Η Άννα Μαρία Βέλλη και η Ελευθερία Ελευθερίου δεν τα έχουν βρει ακόμα στο Survivor και μάλλον έτσι θα συνεχίσουν

Τεταμένες είναι οι σχέσεις της Άννας Μαρίας Βέλλη και της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor, με την τελευταία να είναι ακόμα αρκετά απομονωμένη από την υπόλοιπη ομάδα.

Η Άννα Μαρία σε συζήτησή τους της εξήγησε πόσο άσχημα την έχει κάνει να νιώσει με την συμπεριφορά της λέγοντας: «Βγήκες και με έδωσες με πράγματα που έχω πει και δεν έχω πει, ένα τουρλουμπούκι…. Έμαθα ότι έχεις πει και πράγματα πίσω από την πλάτη μου. Άκου λίγο. Δεν με πειράζει. Δεν θα παραδεχτώ πράγματα που δεν έχω πει. Δεν ήθελα να κάνουμε κάτι, ούτε να το λήξουμε αυτό. Εγώ θέλω να ξέρεις ότι απλώς σε ανθρώπινο επίπεδο δεν θέλω να σε βλέπω έτσι και για αυτό σου μίλησα, μπορώ να σε παρηγορήσω. Καταλαβαίνω ότι είσαι χάλια γιατί μία κοπέλα με την οποία ήσουν κοντά έφυγε. Παρόλα αυτά αισθάνομαι ότι έχει πεις ψέματα για εμένα. ίσως όταν βγούμε από το παιχνίδι, τα πράγματα να μπορούν να λυθούν καλύτερα κι εδώ όντως διογκώνονται. Αισθάνομαι τρομερά προδομένη από εσένα και δεν αλλάζει.»

Η Ελευθερία της ανέφερε ότι δεν παραδέχεται πράγματα που έχει πει κι ότι δεν θα μιλήσει ξανά μέχρι να φύγει από το παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ