Προβληματισμός στην ΕΡΤ για Φιλιππίδη: Πιθανόν να αντικατασταθεί (vid)

Gazzetta team
Προβληματισμός στην ΕΡΤ για Φιλιππίδη: Πιθανόν να αντικατασταθεί (vid)
Τα τελευταία γεγονότα, έχουν προκαλέσει δυσαρέσκεια για τον Πέτρο Φιλιππίδη στην ΕΡΤ και όλα είναι ανοιχτά για την σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

Από τη μία ο Πέτρος Φιλιππίδης συνεχίζει να νοσηλεύεται και από την άλλη υπάρχει προβληματισμός για αυτόν και την σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται εδώ και μέρες σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Μαρούσι και συνεχίζει τις ιατρικές εξετάσεις, μετά το πρόβλημα που υπήρξε με την υγεία του.

Το μέγεθος αυτού, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό, καθώς δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από τους γιατρούς όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Την ίδια ώρα όμως, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το protothema.gr, υπάρχει έντονος προβληματισμός στην ΕΡΤ για την παρουσία του στην επιτυχημένη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

Μάλιστα, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά: «Στελέχη της ΕΡΤ, οι δημιουργοί της σειράς αλλά και ηθοποιοί που παίζουν σε αυτή σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν, θεωρούν ότι ο ηθοποιός είναι πλέον persona non grata».

Κάτι που μπορεί να σηματοδοτήσει εξελίξεις για την συμμετοχή του στο σίριαλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ