Ανδρέας Μικρούτσικος: Συνελήφθη στο Περιστέρι ο γνωστός παρουσιαστής

Gazzetta team
Ανδρέας Μικρούτσικος: Συνελήφθη στο Περιστέρι ο γνωστός παρουσιαστής
Συνελήφθη νωρίτερα σήμερα στην περιοχή του Περιστερίου ο παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος και σύντροφός του καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης.

Συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης (4/2) στο Περιστέρι ο παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος και η σύντροφός του.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν το όχημα του παρουσιαστή στο Περιστέρι για τυπικό έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια εξακριβώσεις στοιχείων προέκυψε ότι εκκρεμούσαν σε βάρος του και της συντρόφου τους εντάλματα σύλληψης, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega.

Ο παρουσιαστής είχε καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμιση για υπόθεση του 2015, ενώ η σύντροφός του για οικονομικές υποθέσεις.

Ο κύριος Μικρούτσικος οδηγήθηκε στο τμήμα και έπειτα στον εισαγγελέα, ενώ η υπόθεση έχει πάρει αναβολή.

Όπως προέκυψε τόσο ο κ. Μικρούτσικος όσο και η σύντροφός του δεν είχαν πληρώσει το πρόστιμο προκειμένου να σβήσει η ποινή τους με αποτέλεσμα να εκκρεμούν σε βάρος τους τα εντάλματα σύλληψης, σύμφωνα με το protothema.gr.

Οι ίδιοι φέρεται να αγνοούσαν ότι εκκρεμούσαν σε βάρος τους δικαστικές αποφάσεις. Ειδικότερα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο εκκρεμούσε απόφαση από το 2015 για το αδίκημα της εξύβρισης την οποία όπως δήλωσε αγνοούσε. Στη συνέχεια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα όπου πήραν αναβολή προκειμένου οι δικαστικές αρχές να μελετήσουν το φάκελό τους και αφέθησαν ελεύθεροι.