Μουτίδου για Καστάνη: «Μας καταριόταν, μου είχε κάνει την ζωή μαύρη» (vid)

Gazzetta team
Μουτίδου για Καστάνη: «Μας καταριόταν, μου είχε κάνει την ζωή μαύρη» (vid)
Το ξέσπασμα της ηθοποιού Σοφίας Μουτίδου για τις καταγγελίες που σοκάρουν και η αναφορά της στην Ελένη Καστάνη.

Η Σοφία Μουτίδου στο βίντεο που ανήρτησε στο κανάλι της στο YouTube ήταν χείμαρρος για κάποιες συνεργασίες της ανάμεσα στις οποίες ήταν και η Ελένη Καστάνη.

Όπως ανέφερε, είχε πολύ κακή συνεργασία με την συνάδελφό της.

Η ηθοποιός υποστηρίζει πως η Ελένη Καστάνη την καταριόταν και της έκανε τη ζωή μαύρη πάνω στη σκηνή όταν συνεργάζονταν στην παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή».

Συγκεκριμένα, η Σοφία Μουτίδου ανέφερε στο βίντεο: «Με ρωτάτε ποια είναι αυτή που μπήκε στο καμαρίνι κλοτσώντας και έλεγε θα σε καρυδώσω. Ήταν η Ελένη Καστάνη, η οποία μας είχε κάνει μαύρη τη ζωή πάνω στη σκηνή, είναι γνωστό μυστικό αυτό στον χώρο μας. Με καταριόταν «τον καρκίνο να φέρετε, να ψοφολογήσετε όλες»… Πάρα πολύ δύσκολη συνεργασία. Ένας συνάδελφος στον θίασο του «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή», απολύθηκε με ένα μήνυμα εντελώς παράνομα, αβάσιμα, παράλογα, εκδικητικά, νοσηρά. Όταν πήγα και είπα «Είναι δυνατόν; Διώξανε το παιδί και δεν είπε κανείς τίποτα»; Κάπνιζαν οι υπόλοιποι προς πάσα κατεύθυνση».

Ωστόσο αναφέρθηκε και σε συναδέλφους που υποστήριξαν πως η ίδια (σ.σ. Σοφία Μουτίδου) είναι δύσκολη στις συνεργασίες της τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι: «είμαι γυναίκα και δεν έχω κανενός είδους δύναμη ή εξουσία ώστε να αποκλείσω κανέναν από μια δουλειά…».

«Με τον Ρήγα είμαστε ενήλικες άνθρωποι πιαστήκαμε στα χέρια, πλακωθήκαμε στο ξύλο για θέματα που είχαν να κάνουν καθαρά με την πρόβα. Μας χώρισαν και ο τσαμπουκάς έληξε πάρα πολύ καλά. Έπεσαν κάτι κουβέντες μην ξανάρθεις, μην ξανάρθω. Την άλλη μέρα πήγαμε κανονικά στην πρόβα. Έτσι λοιπόν, έχω έρθει στα χέρια για καυγά που ήταν καθαρά για πρόβα και καλλιτεχνικό κομμάτι», ανέφερε επίσης για την ίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ