Survivor: Σχέδιο... εξόντωσης της Σαλαγκούδη «Με μια κουτουλιά, με μια καρύδα;» (vid)

Gazzetta team
Survivor: Σχέδιο... εξόντωσης της Σαλαγκούδη «Με μια κουτουλιά, με μια καρύδα;» (vid)
Απογοητευμένοι οι συμπαίκτες της Ανθής Σαλαγκούδη στο Survivor, συζητούσαν πως θα την βγάλουν εκτός αγωνισμάτων.

Η απόδοση της Ανθής Σαλαγκούδη στα αγωνίσματα του Survivor δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, με αποτέλεσμα οι «κόκκινοι» να μένουν χωρίς φαγητό και να αρχίζει η γκρίνια.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα του πως την βλέπουν, είναι η κουβέντα που είχαν Γιώργος Ασημακόπουλος, Κώστας Παπαδόπουλος, Γιώργος Κόρομι και Σοφία Μαργαρίτη...

Εκεί λοιπόν μεταξύ σοβαρού και αστείου, συζητούσαν πως θα την έβγαζαν εκτός αγωνισμάτων, προκειμένου η ομάδα τους να πάρει επιτέλους νίκη.

«Κάπως να την βγάλουμε από την μέση. Με μια κουτουλιά, με μια καρύδα; Ή να την πιάσει διάρροια και να της πει ο γιατρός, Ανθή σήμερα δεν θα παίξεις. Να δούμε πως θα τα πάει σήμερα. Ελπίζω έναν πόντο για να μην πηγαίνει συνέχεια χαμένος, όταν παίζει», είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Νέοι παίκτες

Θυμίζουμε πως στο χθεσινό επεισόδιο μπήκαν δύο ακόμα καινούργιοι παίκτες. Ο Δημήτρης Μακρόπουλος που δήλωσε: «Ήρθα να το ζήσω στο έπακρο γιατί είναι ένα παιχνίδι ανατροπών. Η Μπλε ομάδα μπορεί να ποντάρει στην θετική μου ενέργεια κι ότι θέλω να κερδίζω πολύ», αλλά και ο Ηλίας Μπόγδανος που είπε: «Θα βάλω τα δυνατά μου όχι μόνο στα αγωνίσματα, αλλά θέλω να φέρω και μία νότα αισιοδοξίας.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ