Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Είμαι Ολυμπιακός, με αδυναμία στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Καντονά» (vid)

Gazzetta team
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Είμαι Ολυμπιακός, με αδυναμία στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Καντονά» (vid)
«Κολλημένος» με τη μπάλα δηλώνει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, την ώρα που ο Θοδωρής Βαμβακάρης εμφανίζει ένα κασκόλ της Manchester United στο πλατό της εκπομπής.

Συνέντευξη παραχώρησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Αυτός ο άλλος», ο γνωστός ηθοποιός, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε πως είναι «κολλημένος» με την μπάλα.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέφερε ένα περιστατικό που του συνέβη ενώ εργαζόταν σε αλυσίδα εστιατορίων fast food στην Αγγλία, δίνοντας… πάσα στον παρουσιαστή να τον ρωτήσει για την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ.

Ο ίδιος απάντησε πως στηρίζει Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και ενθουσιάστηκε όταν ο Θοδωρής Βαμβακάρης εμφάνισε ένα κασκόλ στο πλατό της εκπομπής λέγοντας: «Τώρα θα με βρίζουν οι φίλοι μου οι Ολυμπιακοί, είναι όλοι Λίβερπουλ». Άλλωστε και ο ίδιος είναι οπαδός των ερυθρολεύκων.

«Είναι κασκόλ 40 ετών που αγοράστηκε στην Αγγλία από τον πατέρα μου», είπε ο παρουσιαστής, με τον ηθοποιό να απαντάει «και μόνο που το είδα χάρηκα».

Όσο για το αγαπημένο του είδωλο δεν είναι άλλος από τον Ερίκ Καντονά και είπε χαρακτηριστικά: «έμπαινε ο τύπος μέσα και άλλαζαν όλα».

Ωστόσο, τόνισε πως αν και έχει αδυναμία στην μπάλα και τις μηχανές, σιχαίνεται την βία. «Εγώ θέλω να είμαι απλά οπαδός, δεν θα έκανα ποτέ βιαιότητες, σιχαίνομαι την βία», ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ