Έφη Σαρρή: «Ο Ντόναλντ Τραμπ μου ζήτησε να πάω να τον ανάψω» (vid)

Gazzetta team
Έφη Σαρρή: «Ο Ντόναλντ Τραμπ μου ζήτησε να πάω να τον ανάψω» (vid)
Για την σχέση της με τον Ντόναλντ Τραμπ καθώς και τον τρόπο γνωριμίας τους στην Ελβετία μίλησε η Έφη Σαρρή.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Open «Ευτυχείτε» ήταν η Έφη Σαρρή η οποία είπε πως δεν της αρέσουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα αφού προτιμά να είναι το σπίτι στολισμένο.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ανέφερε πως το μεγαλύτερο ποσό που της έχουν προσφέρει είναι 30.000 ευρώ για να τραγουδήσει για μία βραδιά.

Η ίδια δήλωσε πως όνειρο της ζωής της «είναι να αφήσω την περιουσία μου σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη».

Εξέφρασε την επιθυμία της να κάνει περισσότερα ταξίδια «αλλά δεν μπορώ γιατί φοβάμαι τα αεροπλάνα. Όταν πήγα στο Λονδίνο έμεινα τρεις μήνες γιατί φοβόμουν να μπω στο αεροπλάνο να γυρίσω», τόνισε.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον Ντόναλντ Τραμπ λέγοντας «Στην Ελβετία γνώρισα τον Ντόναλντ Τραμπ και μου ζήτησε να τον ανάψω, τον Τραμπ τον tower. Του στέλνω μηνύματα και μου απαντάει. Η Μελάνια δεν τον αφήνει να έρθει στην Ελλάδα, αλλά εγώ είμαι εδώ και περιμένω», είπε η Έφη Σαρρή.

Πριν από λίγες ημέρες, η γνωστή τραγουδίστρια είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night show» και αναφέρθηκε στη μακρά πορεία της στο τραγούδι, στις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει κατά καιρούς με δηλώσεις της, αλλά και στα «άπειρα ψέματα», που έχει πει, από τον Αφρικανό μέχρι το μοναστήρι.

«Ήμουν πολύ φρόνιμο κοριτσάκι αλλά τώρα που τα είδα όλα είπα «εντάξει». Έλεγα ψέματα και τα πίστευαν όλοι. Λέω μόνο ψέματα. Έχω πει πολλά και τα πιστέψατε όλα», είχε πει.