O Snik αναδείχθηκε artist of the year και εξήγησε γιατί απέχει από τα social media (vids)

Gazzetta team
O Snik αναδείχθηκε artist of the year και εξήγησε γιατί απέχει από τα social media (vids)
To spotify ανέδειξε τον Snik ως τον καλλιτέχνη της χρονιάς στην Ελλάδα για το 2020.

Ως ο Έλληνας καλλιτέχνης με τα περισσότερα streams στην παγκόσμια πλατφόρμα μουσικής Spotify, αναδείχθηκε ο Snik, με το «Millionaire» να είναι είναι το κομμάτι που πατήθηκε το play πάνω από 4 εκατομμύρια φορές.

Αυτό περιλαμβάνεται στον δίσκο «TopBoy», τα τραγούδια του οποίου έχουν ξεπεράσει τα 42 εκατομμύρια streams, με τα «Bosses», «Etsi», «Karma»και «Hoodstars» να γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και να περνάνε από την πρώτη θέση του Spotify Greece Top50.

Κάνοντας μία... σούμα των παραπάνω, περισσότεροι από 1.4 εκατομμύρια ακροατές άκουσαν κομμάτια του γνωστού τράπερ την χρονιά που οδεύει προς το τέλος, με τα συνολικά streams να ξεπερνούν 51,5 εκατομμύρια με πάνω από 2,3 εκατομμύρια ώρες ακρόασης.

Το ευχαριστώ και η εξήγηση

Με αφορμή λοιπόν την διάκρισή του αυτή, ο Snik μετά από καιρό ανέβασε ένα προσωπικό μήνυμα στο Instagram, στο οποίο ευχαρίστησε τους fan του και εξήγησε τον λόγο της αποχής του από τα social media.

«Καλησπέρα διαδικτυακοί μου φίλοι και φίλες, ελπίζω να είστε καλά υγιείς, εσείς και τα άτομα που αγαπάτε. Να έχετε καλές γιορτές. Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για το artist of the year 2020 στο spotify και για το support που μου δίνετε όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είμαι τόσο ενεργός τον τελευταίο καιρό στο Instagram και γενικά στα social media γιατί ξεκουράζομαι λίγο, είμαι στο στούντιο, κάθομαι λίγο στο σπίτι μου, το 2021 ξεκινάμε πάλι δυνατά. Την αγάπη μου», είπε ο χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ