Η απάντηση της Δήμητρας Γαλάνη στην καταγγελία από την κουζίνα του «Άλλου Ανθρώπου» ότι έφερε την αστυνομία (pic)

Gazzetta team
Η απάντηση της Δήμητρας Γαλάνη στην καταγγελία από την κουζίνα του «Άλλου Ανθρώπου» ότι έφερε την αστυνομία (pic)
Η Δήμητρα Γαλάνη είναι, τελικά, η τραγουδίστρια την οποία καταγγέλλει η κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» ότι έφερε την αστυνομία ενώ άνθρωποι περίμεναν για ένα πιάτο φαγητό.

Θέση μέσω Facebook για τον σάλο που έχει ξεσπάσει γύρω από το όνομά της μετά την καταγγελία του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου από την κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» πήρε η Δήμητρα Γαλάνη.

Ο κ. Πολυχρονόπουλος έγραψε νωρίτερα, επίσης στο Facebook, πως μια τραγουδίστρια και μάλιστα αριστερών πεποιθήσεων, η Δ.Γ., εμφανίστηκε «με την τζιπάρα της» και αφού ρώτησε αν έχουν άδεια, που μοιράζουν φαγητό σε άπορους, πριν καν πάρει απάντηση, έφυγε και κάλεσε τη δημοτική αστυνομία...

Πράγματι, λίγο αργότερα η αστυνομία έκανε την εμφάνισή της, ενώ άνθρωποι περίμεναν απλά για ένα πιάτο φαγητό.

Παρότι, λοιπόν, ο κ. Πολυχρονόπουλος έγραψε μόνο τα αρχικά γράμματα από το ονοματεπώνυμο της τραγουδίστριας, στα social media κυκλοφόρησε σε ποια αναφέρεται.

Η Δήμητρα Γαλάνη, λοιπόν, στην ανάρτησή της, δίνει τη δικιά της εκδοχή για το τι συνέβη.

Αναλυτικά, γράφει:

Διαβάζοντας όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες ώρες στα social media θα ήθελα να τοποθετηθώ για να κλείσει αυτό το θέμα...

Posted by Dimitra Galani on Thursday, November 26, 2020

«Διαβάζοντας όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες ώρες στα social media θα ήθελα να τοποθετηθώ για να κλείσει αυτό το θέμα οριστικά και να αποφευχθούν οι παρανοήσεις. Σήμερα το μεσημέρι, βγαίνοντας με το αυτοκίνητο για να πάω στον γιατρό μου, συνάντησα περισσότερα από 80 άτομα συγκεντρωμένα στην γωνία έξω από το σπίτι μου. Άλλοι ήταν σε σειρά και άλλοι ήταν μαζεμένοι σε μικρές παρέες.

Ρώτησα μία κοπέλα για το τί συμβαίνει και με ενημέρωσε ότι η ίδια ήταν εθελόντρια και ότι στην απέναντι γωνία γινόταν διανομή συσσιτίου. Έκανα την βόλτα του τετραγώνου και διαπίστωσα ότι η ουρά αυτή είχε μεγαλώσει πολύ και γι’ αυτό επέστρεψα στο αρχικό σημείο όπου βρήκα μία άλλη εθελόντρια και την ενημέρωσα για αυτό που μόλις είχα δει, ότι δηλαδή επειδή είναι στενός ο δρόμος είχε μαζευτεί πολύς κόσμος και είχε δημιουργηθεί συνωστισμός. Της πρότεινα λοιπόν να τοποθετήσει την ουρά κατά μήκος της Μεγάλου Αλεξάνδρου που είναι μεγαλύτερος και φαρδύτερος δρόμος για να δημιουργηθεί μία μεγαλύτερη και σωστή ουρά. Μου απάντησε ότι γνώριζε πως αυτό ήταν πρόβλημα και ότι προσπαθούσε να βρει λύση.

Της είπα ότι όντως πρέπει να διευθετηθεί το θέμα και έφυγα για το ραντεβού μου. Από εκεί και πέρα εγώ δεν έχω καμία σχέση με οτιδήποτε έχει συμβεί.

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας».