Κοντιζάς: «Στο σχολείο με φώναζαν Fujitsu, αισθανόμουν λίγο ξένος εδώ αλλά και στην Ιαπωνία» (vid)

Gazzetta team
Κοντιζάς: «Στο σχολείο με φώναζαν Fujitsu, αισθανόμουν λίγο ξένος εδώ αλλά και στην Ιαπωνία» (vid)
Ο γνωστός σεφ, Σωτήρης Κοντιζάς, μίλησε για την ζωή του τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ιαπωνία.

O Σωτήρης Κοντιζάς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και μίλησε για την ζωή του αλλά και για το MasterChef.

Μίλησε για τις σχέσεις του με την Ιαπωνία και την αγάπη του για τον ιαπωνικό κινηματογράφο καθώς έχει καταγωγή κι από εκεί, ενώ αναφέρθηκε και στα παιδικά του χρόνια.

«Έχω πάει καλοκαίρι και χειμώνα στην Ιαπωνία. Δεν την έβλεπα ως τουρίστας. Πηγαίναμε στον θείο και στην γιαγιά. Θα είμαι ειλικρινής και θα πω ότι πιο μικρός αισθανόμουν και λίγο ξένος στην Ελλάδα και λίγο ξένος στην Ιαπωνία. Πλέον δεν νιώθω ξένος εδώ. Εκεί έχω να πάω από το 2010 και δε θα νιώθω τόσο οικεία. Αλλά μου λείπει. Στο σχολείο με φώναζαν Fujitsu. Δεν είναι μπούλινγκ, απλά είναι αυτή η ηλικία που είναι σκληρή».

«Με έχουν ρωτήσει πάρα πολλές φορές. Ρε εσύ σου λένε να είσαι αυστηρός; Αφού εγώ σε βλέπω live που μιλάμε και είσαι μια χαρά άνθρωπος γλυκύτατος. Δεν μας έχουν δώσει κανένα ρόλο. Σίγουρα όταν μας διάλεγαν μπορεί να είπαν αυτός στην κουζίνα μέσα είναι έτσι. Όπως είμαι στην εκπομπή, έτσι είμαι και στις κουζίνες», ανέφερε για το MasterChef.