Αννίτα Πάνια: Η αποκάλυψη για το ακατάλληλο βίντεο που της χρέωναν (vid)

Gazzetta team
Αννίτα Πάνια: Η αποκάλυψη για το ακατάλληλο βίντεο που της χρέωναν (vid)
Με αφορμή το «ροζ» βίντεο της παίκτριας του Big Brother, που έχει προκαλέσει ντόρο, τοποθετήθηκε η Αννίτα Πάνια για τη «δική» της αντίστοιχη περίπτωση.
Η Αννίτα Πάνια μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για το ακατάλληλο βίντεο που είχε κυκλοφορήσει πριν αρκετά χρόνια και υποτίθεται ότι την έδειχνε γυμνή. Η αναφορά της γνωστής παρουσιάστριας έγινε με αφορμή το «ροζ» βίντεο της Χριστίνας Ορφανίσου, παίκτριας του Big Brother.

Mέσα από την εκπομπή της στο OPEN, η Πάνια ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν ίδια στο βίντεο που έδειχνε την Τσίλα και μια ξανθιά γυναίκα γυμνές στο καμαρίνι να αλλάζουν ρούχα, αλλά μια κοπέλα που της έμοιαζε.

Συγκεκριμένα, ανέφερε σχετικά:

«Εγώ το ξέρω το έργο αυτό. Ακόμα και τώρα βλέπω δημοσιεύματα. "Η Τσίλα και η Πάνια γυμvές στο καμαρίνι" και κυκλοφορούσε ένα βίvτεο. Το θυμάστε; Σάλος τότε, πριν χρόνια με αυτό το βίvτεο και ήταν μία ίδια σαν εμένα. Έμοιαζε στο μαλλί αλλά είχε πιο ωραίο σώμα από εμένα, οπότε αν είχα το σώμα της θα προτιμούσα να είχα φάει τη ξεφτίλα, δεν πειράζει… Το θέμα είναι ότι ακούς ακούς και υπακούς».

Πηγή: Reader.gr