Το Facebook μπλόκαρε την Έλενα Ακρίτα μετά από report μελών της ομάδας «Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο» (pic)

Gazzetta team
Το Facebook μπλόκαρε την Έλενα Ακρίτα μετά από report μελών της ομάδας «Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο» (pic)
Η Έλενα Ακρίτα σε ανάρτησή της ενημέρωσε πως μέλη της ομάδας «Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο» της έκαναν report.

Το Facebook έριξε το προφίλ της Έλενας Ακρίτα ύστερα από μαζικές αναφορές από μέλη της ομάδας «Κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο».

Συγκεκριμένα, ενημέρωσε η ίδια σε ανάρτηση της: «Με μπλοκάρισε το φέισμπουκ λόγω των μαζικών reports των μελών της ‘πρώην’ ομάδας ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ των ‘γονιών’ που απειλούν με θάνατο Κεραμέως και Τσιόδρα. Αντί να μπλοκάρουν αυτούς που φαντασιώνονται εκτελέσεις, ξυλοδαρμούς και βασανιστήρια, μπλοκάρουν εμένα!»

Η Έλενα Ακρίτα είχε πάρει θέση για το θέμα αυτό με το συγκεκριμένο γκρουπ στο Facebook που προτρέπει τους γονείς να μην στείλουν τα παιδιά τους με μάσκα στο σχολείο.

H ανάρτησή της

«Αυτοί είναι γονείς. Και μεγαλώνουν παιδιά. Κι απειλούν την Κεραμέως και τον Τσιόδρα με ξυλοδαρμούς, με εκτελέσεις, με βασανιστήρια. Γιατί αυτοί βλέπεις είναι μάγκες: με όποιον διαφωνούν, τον δολοφονούν. Και διδάσκουν τα ίδια ηθικά βδελύγματα στα παιδιά τους. Μέχρι, με την ενθουσιώδη αρωγή της κοινωνίας να τα μετατρέψουν από θύματα (τους) σε θύτες όλων μας».

Αξίζει να σημειωθεί πως η δικογραφία για το γκρουπ στο Facebook «κανένα παιδί με μάσκα στο σχολείο» βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα και ήδη γίνεται έρευνα μετά τον σάλο που προκλήθηκε.