Πρεμιέρα στις 31 Αυγούστου για το Big Brother (vid)

Gazzetta team
Πρεμιέρα στις 31 Αυγούστου για το Big Brother (vid)
Στις 31 του μήνα ξεκινά το Big Brother, με κύρια στόχευση, βέβαια, να προλάβει τα συναφή project των άλλων καναλιών που είναι προγραμματισμένα από Σεπτέμβρη και μετά.

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 31 Αυγούστου θα κάνει το Big Brother από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο Open, ο ΣΚΑΙ επισπεύδει την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου ριάλιτι, λόγω του ανταγωνισμού και τον πολλών project που αναμένονται από Σεπτέμβρη.

Οι παίκτες που μπαίνουν στο ριάλιτι

Η παραγωγή επέλεξε να εντάξει στο καστ 16 πρόσωπα που ενισχύουν τη διαφορετικότητα από κάθε οπτική γωνία, φυλετική, θρησκευτική, αλλά και σεξουαλικού προσανατολισμού.

Ανάμεσα στους παίκτες του Big Brother περιλαμβάνονται ένας μουσουλμάνος, ένας άνδρας αφρικανικής καταγωγής, καθώς και ένας ομοφυλόφιλος. Μεγάλες αποκλείσεις υπάρχουν και όσον αφορά τις ηλικίες, καθώς στο καστ περιλαμβάνεται μια γυναίκα 60 ετών και ένας νεαρός 18 ετών.

Στη θέση του παρουσιαστή θα είναι ο Χάρης Βαρθακούρης.

Κριτική επιτροπή με Μικρούτσικο-Λιάγκα-Γραμμέλη

Ανανεωμένο θα είναι φέτος το Big Brother σε σχέση με τα όσα έχουμε δει στο παρελθόν αφού θα έχει κριτική επιτροπή με πρόσωπα «έκπληξη».

Η κριτική επιτροπή θα σχολιάζει δοκιμασίες στις οποίες θα συμμετέχουν όσοι βρίσκονται στο σπίτι και τις συμπεριφορές των παικτών.

Σύμφωνα με το OPEN, στην κριτική επιτροπή θα συμμετέχουν ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο Γιώργος Λιάγκας και η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Πηγή: Reader.gr