Θεσσαλονίκη: Μπουζούκια από το απόγευμα λόγω των περιοριστικών μέτρων

Gazzetta team
Θεσσαλονίκη: Μπουζούκια από το απόγευμα λόγω των περιοριστικών μέτρων
Μπουζούκια το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη. Η ανακοίνωση του μαγαζιού που τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης.

Το μαγαζί που τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης στην Θεσσαλονίκη θα λειτουργεί από το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα, ώστε και να ικανοποιήσει το κοινό του αλλά και να τηρήσει τα μέτρα που έχουν επιβληθεί λόγω του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα από σήμερα (11/8) τίθενται σε ισχύ τα μέτρα και τα μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος θα κλείνουν τα μεσάνυχτα και μέχρι τις 7 το πρωί, καθώς παρατηρήθηκε συνωστισμός σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Έτσι, το μαγαζί στο οποίο εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, προχώρησε σε αλλαγή του ωραρίου του θα λειτουργεί πλέον από τις 8 το απόγευμα και μέχρι τα μεσάνυχτα, ώστε και να ικανοποιήσει το κοινό του αλλά και να τηρήσει τα μέτρα που έχον επιβληθεί.

Άλλωστε και στο ΥΤΟΝ όπου τραγουδάει ο γνωστός καλλιτέχνης στην Αθήνα, τα μέτρα που είχαν επιβληθεί στο πλαίσιο του περιορισμού της εξάπλωσης του κορονοϊού είχαν τηρηθεί αυστηρά.

Όπως γνωστοποίησε το «Όραμα» στην Θεσσαλονίκη, όσοι έχουν κάνει ήδη τις κρατήσεις τους ενημερώνονται ότι θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο στις 19.30, καθώς μισή ώρα αργότερα αρχίζει το πρόγραμμα.

Όσοι επιθυμούν να κάνουν νέες κρατήσεις λαμβάνουν ενημέρωση για τις αλλαγές, σύμφωνα με τις οποίες, ο Νίκος Βέρτης θα ανεβαίνει στην πίστα στις 21.30.

Οι εμφανίσεις του Νίκου Βέρτη στο «Όραμα» άρχισαν στις 7 Αυγούστου και είναι προγραμματισμένες για κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ