H Στικούδη είπε την Ελευθερίου σαλαμάνδρα: Η Χατζίδου εξήγησε τι μπορεί να παίζει (vids)

Gazzetta team
H Στικούδη είπε την Ελευθερίου σαλαμάνδρα: Η Χατζίδου εξήγησε τι μπορεί να παίζει (vids)
Η νέα κόντρα που φαίνεται να έχει ξεσπάσει στην ελληνική showbiz ανάμεσα στην Κατερίνα Στικούδη και την Ελευθερία Ελευθερίου είναι αληθινή; Τι υποστήριξε η Ελένη Χατζίδου.

Η Κατερίνα Στικούδη και η Ελευθερία Ελευθερίου ξεκίνησαν έναν δημόσιο διαδικτυακό καυγά.

Συγκεκριμένα η όλα ξεκίνησαν όταν η Κατερίνα Στικούδη ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram βίντεο στο οποίο παρουσιάζεται να παίζει πιάνο και να τραγουδάει κομμάτι της Beyonce, φορώντας κορδέλα από τα καλλιστεία του 2005 γράφοντας στην λεζάντα ότι στην αρχή της καριέρα της είχε ακούσει αρκετά αρνητικά σχόλια.

Την ανάρτηση σχολίασε και η Ελευθερία Ελευθερίου η οποία ανέφερε «ΟΚ μας έπεισες», προσθέτοντας emojis που κλαίνε από τα γέλια.

Η απάντηση της Κατερίνας Στικούδη ήταν άμεση μέσω instastory «Τι φάση δηλαδή; WTF?», έγραψε.

Μετά από αυτό δημοσιεύματα έκαναν λόγο για νέα δημόσια κόντρα στην ελληνική showbiz.

Η Κατερίνα Στικούδη μάλιστα σε άλλο στορι της στο Instagram έκανε ένα βίντεο όπου αποκαλεί την Ελευθερία Ελευθερίου «σαλαμάνδρα», ενώ την ειρωνεύεται λέγοντας «ποια καριέρα».

Τι είπε η Ελένη Χατζίδου γι αυτή την «κόντρα»

Η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε ότι η συγκεκριμένη κόντρα δεν είναι κόντρα αφού η Κατερίνα Στικούδη και η Ελευθερία Ελευθερίου πρόκειται να συνεργαστούν σε τραγούδι που ετοιμάζουν.

«Κόλλησα πολύ όταν είδα αυτές τις αναρτήσεις, γιατί πριν από λίγες ημέρες ήταν μαζί στη Νάξο. Είπα μήπως μαλώσανε εκεί. Μετά έμαθα -και βγάλτε τα συμπεράσματά σας- πως ετοιμάζουν ένα βίντεο κλιπ για ένα τραγούδι μαζί. Τα συμπεράσματα δικά σας. Πολύ έξυπνο πάντως» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου.