Η Μαρία Μπέη αποκαλύπτει: Με τον Δημήτρη γνωριζόμασταν πριν το MasterChef μέσω των social (vid)

Gazzetta team
Η Μαρία Μπέη αποκαλύπτει: Με τον Δημήτρη γνωριζόμασταν πριν το MasterChef μέσω των social (vid)
Η Μαρία Μπέη αποκάλυψε πως γνωρίστηκε με τον Δημήτρη Μπέλλο πριν το MasterChef.

Το παρασκήνιο του πώς ξεκίνησε η γνωριμία της με τον Δημήτρη Μπέλλο πριν την έναρξη του ριάλιτι μαγειρικής MasterChef, αποκάλυψε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η Μαρία Μπέη.

Φορώντας στολή καράτε, το οποίο όπως είπε έχει ξεκινήσει από πολύ μικρή, μίλησε στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου», αποκαλύπτοντας το πώς ξεκίνησε το ειδήλλιο που εξελίχθηκε σε σχέση με τον Δημήτρη Μπέλλο.

«Με τον Δημήτρη γνωριζόμασταν πριν από το MasterChef, αλλά μόνο μέσα από τα social media. Δούλευα με ένα παιδί το οποίο κατάγεται από την Ασπροβάλτα και είναι φίλος του Δημήτρη. Ο Δημήτρης με είδε σε ένα story του άλλου παιδιού στο Instagram κι έτσι με ακολούθησε. Ο φίλος του μου έλεγε να μου κάνει κονέ, αλλά εγώ δεν ήθελα κι έλεγα ότι “είναι πολύ μεγάλος”».

«Μου είχε στείλει μήνυμα όταν ήταν στη Νορβηγία. “Γεια σου Μαρία, είμαι ο Δημήτρης από τις οντισιόν, πότε θα κατέβεις Αθήνα κλπ…”, του απάντησα. Μετά μου έστελνε συνέχεια μηνύματα, αλλά εγώ δεν του απαντούσα. Είμαστε μαζί σχεδόν εφτά μήνες», είπε αναφορικά με την σχέση τους η Μαρία Μπέη που ταυτόχρονα αποκάλυψε ότι ο Δημήτρης είναι η πρώτη και η μεγαλύτερη της σχέση.

«Έχω μαύρη ζώνη στο καράτε»

«Ήθελα πρώτα να παίξω ποδόσφαιρο. Στο δημοτικό έπαιζα συνέχεια ποδόσφαιρο με τα αγοράκια την ώρα της γυμναστικής και άφηνα τα κοριτσάκια που έπαιζαν βόλει, αλλά δεν μπορούσα να γραγτώ σε ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών γιατί στην πόλη που ήμουν τότε δεν υπήρχε. Ξεκίνησα καράτε σε ηλικία 8-9 χρονών και έχω πάρει μαύρη ζώνη».

Πηγή: Reader.gr