Το ζευγάρι του MasterChef εξομολογείται: «Δεν χωρίσαμε ποτέ, ποιος το είπε αυτό;» (vid)

Gazzetta team
Το ζευγάρι του MasterChef εξομολογείται: «Δεν χωρίσαμε ποτέ, ποιος το είπε αυτό;» (vid)
«Είμαστε μαζί σχεδόν επτά μήνες. Δεν είχαμε χωρίσει ποτέ. Ποιος ρουφιάνος το είπε αυτό;», είπε το ζευγάρι του MasterChef.

Σε νυχτερινή τους έξοδο εντόπισε η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε», το ζευγάρι του MasterChef, τον Δημήτρη Μπέλλο και τη Μαρία Μπέη, οι οποίοι μίλησαν για τη σχέση τους αλλά και για τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα.

Ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη, πήγαν για φαγητό στο μαγαζί του κριτή του MasterChef, Σωτήρη Κοντιζά, όπου τους εντόπισε η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε».

  1. Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!​

«Είμαστε μαζί σχεδόν επτά μήνες. Δεν είχαμε χωρίσει ποτέ. Ποιος ρουφιάνος το είπε αυτό; Ήμασταν στη Θεσσαλονίκη μαζί εκείνη τη στιγμή, καθόμασταν δίπλα δίπλα και παίζαμε μαζί ένα παιχνίδι και ξαφνικά μαθαίνουμε ότι χωρίσαμε. Ήταν λίγο άβολο», είπε η Μαρία Μπέη για τις φήμες περί χωρισμού τους.

Ακόμα σχολίασε τα όσα είπε κατά τη διάρκεια του ριάλιτι μαγειρικής για την ίδια, η Μάρλεν Γρυντάκη.

«Όταν βγήκα και έβλεπα τα επεισόδια και είδα τα σχόλια που έκανε η Μάρλεν για μένα, δεν το περίμενα γιατί μέσα στο σπίτι δεν υπήρχε αντιπαλότητα και γενικά δεν μιλούσαμε. Η ανάρτηση που έκανε για μένα ήταν απαράδεκτη. Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με την κοπέλα»

Τέλος μίλησαν για το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα: «Δεν ξέρουμε, Δεν έχουμε υπογράψει κάτι και δεν έχουμε συμφωνήσει κάτι για το Globetrotters», είπε χαρακτηριστικά το ζευγάρι του MasterChef απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Πηγή: Reader.gr