Οι πρώτες εικόνες από το σπίτι του Big Brother (vids)

Gazzetta team
Οι πρώτες εικόνες από το σπίτι του Big Brother (vids)
Το σπίτι του Big Brother ετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς, ενώ οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν ξεπεράσεις τις 10.000, μεταξύ των οποίων μιας πετυχημένης οδοντιάτρου, ενός καθηγητή πανεπιστημίου, ενός συγγραφέα, ενός πρώην αντιδημάρχου, ηθοποιών και τραγουδιστών!

Οι πρώτες εικόνες από το σπίτι του Big Brother και κάποιες από τους εσωτερικούς του χώρους παρουσιάστηκαν την Κυριακή στην εκπομπή «Μαζί σου σαββατοκύριακο».

Το σπίτι θα διαθέτει, όπως μπορείτε να δείτε, μεγάλους και άνετους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ενώ θα υπάρχει και ένα πολυτελές δωμάτιο, το οποίο θα φιλοξενεί τον εκάστοτε νικητή κάθε δοκιμασίας.

Όπως είπε η ρεπόρτερ, μάλιστα, «οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπέρασαν τις 10.000. Ανάμεσα στα πρόσωπα, που δήλωσαν συμμετοχή, ήταν πρόσωπα με ισχυρά βιογραφικά καριέρας. Υπάρχει 28χρονη οδοντίατρος, πετυχημένη στον χώρο της, η οποία δήλωσε συμμετοχή για την εμπειρία, για να δοκιμάσει τα όριά της».

Και πρόσθεσε: «Επίσης, γνωρίζουμε ότι έχει δηλώσει συμμετοχή καθηγητής πανεπιστημίου, ένας συγγραφέας που προέρχεται από γνωστό εκδοτικό οίκο, όπως επίσης και πολιτικοί μηχανικοί.

Θα γνωρίσουμε, επίσης και τον πρώην αντιδήμαρχο, ο οποίος αποφάσισε να εγκαταλείψει τον πολιτικό στίβο, για να δοκιμάσει τον εαυτό του στον τηλεοπτικό. Υπάρχουν συμμετοχές από ηθοποιούς, τραγουδιστές, γενικότερα καλλιτέχνες.

Πρόσωπα, που έχουν αναπτύξει έντονα ακτιβιστική δράση και που μέσα από τη συμμετοχή τους θέλουν να περάσουν ένα μήνυμα για τη διαφορετικότητα. Οι δοκιμασίες θα είναι πολύ εντυπωσιακές, πολύ δύσκολες, οι διαγωνιζόμενοι θα δοκιμάσουν τα όριά τους».