Πώς φτάσαμε στο φιάσκο του GNTM: Η σιγουριά της εταιρίας, οι χιλιάδες ψήφοι και το σοκ (vids)

Gazzetta team
Πώς φτάσαμε στο φιάσκο του GNTM: Η σιγουριά της εταιρίας, οι χιλιάδες ψήφοι και το σοκ (vids)
Όλο το παρασκήνιο από τον τελικό... φιάσκο του GNTM που ουσιαστικά άφησε έκθετο το Star.

Χωρίς πολλές κουβέντες, ο πολυαναμενόμενος τελικός του Greece's Next Top Model ήταν ένα τηλεοπτικό βατερλό για το Star, καθώς η ανάδειξη όχι μίας, αλλά δύο νικητριών, εξόργισε τους τηλεθεατές...

Πως όμως φτάσαμε σε αυτό το φιάσκο; Πρώτα ας ξεκινήσουμε από τον βασικό υπεύθυνο που δεν είναι άλλος από την Megaphone που είναι η εταιρία που ανέλαβε να φέρεις εις πέρας την ψηφοφορία για τον τελικό νικητή.

Βλέπετε από την παραγωγή είχε αποφασιστεί να μην γίνει μέσω SMS αλλά μέσω μίας διαδικτυακής πλατφόρμας στα πρότυπα άλλων μεγάλων show στο εξωτερικό.

Μάλιστα η συγκεκριμένη είχε αναλάβει, χωρίς προβλήματα και άλλες ψηφοφορίες όπου οι συμμετοχές έφταναν τα 3 εκατομμύρια, ενώ οι συνεργασίες που είχαν γίνει με την εκπομπή «Η φωλιά των Κου-Κου» δεν είχαν δείξει κάτι ανησυχητικό.

Έτσι, λίγο πριν την έναρξη του live όλα έδειχναν οτι είναι έτοιμα, είχαν υπάρξει οι κατάλληλες διαβεβαιώσεις και μεγάλα... κεφάλια του καναλιού ήταν στο κοντρόλ παρακολουθώντας την διαδικασία.

Η ψηφοφορία ξεκίνησε, η ροή ήταν εντυπωσιακή, φτάνοντας τις 360.000 συμμετοχές και κάπου εκεί υπήρξε black out. Το σύστημα έπεσε, άπαντες πάγωσαν και τότε ήταν που η Βίκυ Καγιά πήγε σε διαφημιστικό διάλειμμα.

Τότε η διοίκηση του Star αποφάσισε η νίκη να μοιραστεί ανάμεσα σε Κάτια και Αννα-Μαρία, που είχαν έρθει πρώτες στις προτιμήσεις των κριτών, ενώ υπήρχε άμεσα επικοινωνία με τους χορηγούς, προκειμένου τα δώρα να μην μοιραστούν, αλλά να δοθούν επί δύο.