Αποθέωση για Ρέμο στην Μύκονο: 1.500 ευρώ η θέση, 50 ευρώ το πάρκινγκ και μπέργκερ (vids)

Gazzetta team
Αποθέωση για Ρέμο στην Μύκονο: 1.500 ευρώ η θέση, 50 ευρώ το πάρκινγκ και μπέργκερ (vids)
Χαμός στην καθιερωμένη καλοκαιρινή συναυλία του Αντώνη Ρέμμου στην Μύκονο, με την εφορία να πιάνει θέση δίπλα από τις ταμειακές.

Την αποθέωση γνώρισε για ακόμα μία φορά ο Αντώνης Ρέμος στην καθιερωμένη συναυλία που δίνει κάθε καλοκαίρι στην Μύκονο...

Περίπου 1.200 άτομα, στην πλειοψηφία τους Άραβες, αψήφισαν τις τσουχτερές τιμές και έκλεισαν μία θέση στο Nammos, με το κόστος να είναι 1.500 το άτομο για τα τραπέζια με ποτό και φαγητό, ενώ για αυτά που ήταν μόνο για ποτό η τιμή έπεφτε στα 500.

Όσο για το πάρκινγκ; 50 ευρώ το όχημα...

Τον χορό άνοιξε στις 1:20 ο «Ρέμος της Αιγύπτου» Αμρ Ντιάμπ, αναγκάζοντας τις καλλίγραμμες παρουσίες να ανέβουν στα τραπέζια με τα τραγούδια του και να αρχίσουν τα παιχνίδια με τις πανάκριβες σαμπάνιες.

Λίγο μετά τις 3:00 ήταν η ώρα που όλοι περίμεναν, με τον Αντώνη Ρέμο να ανεβαίνει επί σκηνής και η νύχτα να γίνεται μέρα από τα βεγγαλικά.

Ο γνωστός καλλιτέχνης ζήτησε να δει πόσοι Έλληνες ήταν στην Ψαρού ευχαριστώντας τους για την τιμή που του έκαναν και ξεκίνησε το πρόγραμμά του, το οποίο προσπάθησε να ολοκληρώσει χωρίς επιτυχία στις 6:20 τα ξημερώματα.

Ο κόσμος όμως ζητούσε και άλλο, καθώς εκείνη την στιγμή απολάμβανε τα μπέργκερ του Τούρκου Σεφ, Νουσρέτ, με αποτέλεσμα να δώσει μία μικρή παράταση και δέκα λεπτά αργότερα να κατέβει, έχοντας ολοκληρώσει μία ακόμα εμφάνισή του στο νησί των ανέμων.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον χώρο είχε εγκατασταθεί από νωρίς ομάδα της ΑΑΔΕ που είχε πιάσει θέση δίπλα από τις ταμειακές μηχανές, ελέγχοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια.