MasterChef: Προς αποχώρηση ένας από τους κριτές

Gazzetta team
MasterChef: Προς αποχώρηση ένας από τους κριτές
Το MasterChef μπορεί να γνωρίζει τρελή επιτυχία, ωστόσο ένας από τους κριτές ενδέχεται να αποχωρήσει.

Το MasterChef κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και την φετινή σεζόν με τα νούμε τηλεθέασης να φτάνουν και το 35%.

Ωστόσο, η τριπλέτα «φωτιά» των κριτών ενδέχεται να... σπάσει την επόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με την Real News, ένας από τους σεφ έχει εκφράσει ενστάσεις για τη συνέχιση του ριάλιτι την ερχόμενη σεζόν.

Μάλιστα, φέρεται να είναι έτοιμος να αποχωρήσει λόγω υποχρεώσεων που έχει αφήσει πίσω εξαιτίας της συμμετοχής του στο MasterChef, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Σε περίπτωση που αποχωρήσει ένας από τους τρεις σεφ, ενδέχεται το κανάλι να αλλάξει τον προγραμματισμό του για την ερχόμενη σεζόν.

Δεν αποκλείεται να βγει στον αέρα η «Φάρμα» αντί του MasterChef το δεύτερο μισό της ερχόμενης σεζόν.

Σε κάθε περίπτωση, τα γυρίσματα του τελικού για τη φετινή σεζόν του MasterChef θα ξεκινήσουν την ερχόμενη εβδομάδα με το ριάλιτι να ρίχνει αυλαία τον Μάιο.

Μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», αποκαλύφθηκε αποκλειστικό ρεπορτάζ σχετικά με τον τελικό του παιχνιδιού.

«Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες λένε, ότι τα αρχικά γυρίσματα του τελικού θα ξεκινήσουν την πρωτομαγιά, τότε θα είναι δηλαδή η έναρξη των γυρισμάτων. Θα είναι μία σειρά δοκιμασιών και ήδη υπάρχει τελική δυάδα, θα διαγωνιστούν λοιπόν σε διάφορες μαγειρικές δοκιμασίες προκειμένου να αναδειχτεί ο νικητής», ανέφερε δημοσιογράφος της εκπομπής.

«Στον τελικό να πούμε πως θα έχουν ενεργό ρόλο και οι παίκτες που έχουν ήδη αποχωρίσει από το σπίτι, καθώς έχουν κλιθεί όλοι να επιστρέψουν στην Αθήνα 1η Μαΐου, προκειμένου να βρεθούν στα γυρίσματα του τελικού. Ο τελικός θα διαρκέσει περίπου μία εβδομάδα, θα είναι μισός μαγνητοσκοπημένος μισός ζωντανός για να μην διαρρεύσει το τελικό αποτέλεσμα…», είπε χαρακτηριστικά η Βαλεντίνη Ράντη.

Όσο για το ποια είναι η τελική δυάδα; Μπορεί να μην υπάρχουν ιδιαίτερα spoilers, ωστόσο -σύμφωνα με χρήστες του Twitter- ο τελικός αναμένεται να γίνει ανάμεσα στον Μανώλη και την Σπυριδούλα.

Πηγή: realnews, reader.gr