+slo-gun

bwin
ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Η Γιάννα από το MasterChef «κατεβαίνει» για δημοτικός σύμβουλος (pics & vid)

Η Γιάννα από το MasterChef «κατεβαίνει» για δημοτικός σύμβουλος (pics & vid)

Η Γιάννα από το MasterChef «κατεβαίνει» για δημοτικός σύμβουλος (pics & vid)

Ούτε ένας παίχτης reality δε θα μείνει χωρίς να αποκατασταθεί σε κάποιο ψηφοδέλτιο κάποιας παράταξης σε κάποια από τις άφθονες εκλογές που θα γίνουν το επόμενο διάστημα.

 Η εκπληκτική απορρόφηση του συγκεκριμένου κοινωνικού στρώματος (ίσως η πιο επιτυχημένη πολιτικά υποκατηγορία των σελέμπριτι) εξηγείται εύκολα από τα skills των μεγάλων τιμονιέρηδων της πολιτικής τάξης της χώρας, οι οποίοι δεν αφήνουν καμία ευκαιρία να στρατολογήσουν ότι πιο ένμπαλο παίζει από ανθρώπινο δυναμικό.

Κάπως έτσι βρέθηκε να κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος η γνωστή στις μάζες από τη συμμετοχή της στο Master Chef Γιάννα Ρέντεση, κατά κόσμον Αμαλιάδα. Η συμπατριώτισσα του Μικρού Νικόλα είχε ήδη τραβήξει πάνω της φώτα της δημοσιότητας: Aφενός γιατί φέρει περήφανα την καταγωγή της από τη μαγευτικότερη περιοχή της Ελλάδας, αφετέρου γιατί υπέγραψε την πρώτη ίσως εκφορά της ιστορικής φράσης «Θα φρίξει το σκυλί» ζωντανά στην τηλεόραση:

p>Όπως καταλαβαίνετε, το βαρύ αυτό βιογραφικό είναι υπεραρκετό. Έτσι, η Αμαλιάδα, η οποία δηλώνει πως προσπαθεί ούτως ή άλλως να διαφημίσει την Αμαλιάδα, αποδέχτηκε την πρόταση του νυν δημάρχου του Δήμου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου για υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου. 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της παίκτριας: «Το τελευταίο διάστημα, μέσα από την συμμετοχή μου στο τηλεοπτικό πρόγραμμα MASTER CHEF, προσπάθησα να διαφημίσω την Αμαλιάδα. Κατανόησα ότι η εξωστρέφεια σε όλα τα θέματα και σε όλα τα επίπεδα, είναι αυτό που συμβάλλει στην ευρεία αποδοχή.

Κάτι ανάλογο προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να κάνει και ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος επιδιώκει να βγάλει τον Δήμο μας από τα ασφυκτικά πλαίσια του παρελθόντος και να τον καταστήσει πρωταγωνιστή των εξελίξεων και έναν δήμο σύγχρονο και θελκτικό.

Παράλληλα, τα πέντε χρόνια θητείας του έχει εκτελεστεί ένα πλούσιο έργο σε όλα τα επίπεδα, που δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει στη μέση.

Για όλους αυτούς και πολλούς άλλους λόγους, αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του κυρίου Χριστοδουλόπουλου και να συμμετάσχω στον συνδυασμό ΝΙΚΗΣ της Δημοτικής Παράταξης ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ.

Γιατί οφείλουμε στα παιδιά μας και στο μέλλον του τόπου μας να μην οπισθοχωρήσουμε

Αφήνουμε εδώ και το βιογραφικό της:

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΙΩΑΝΝΑΣ (ΓΙΑΝΝΑΣ) ΡΕΝΤΕΣΗ

«Η Γιάννα Ρέντεση γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλης της Αμαλιάδας. Είναι απόφοιτος του 2ου Γενικού Λυκείου Αμαλιάδας και του ΙΕΚ Πύργου με ειδικότητα: «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ».

Ήταν επί σειρά ετών έμπορος, αφού διατηρούσε επιχείρηση στην πόλη της Αμαλιάδας.

Είναι ένα ιδιαίτερα δραστήριο άτομο με πλούσια κοινωνική δράση. Τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί από τις γυναίκες της Τοπικής Κοινότητας Σωστίου όπου διαμένει, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Σωστίου.

Μετά τη συμμετοχή της στο γνωστό τηλεοπτικό πρόγραμμα “MASTER CHEF” εργάζεται σαν SOUS CHEF σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής μας.

Μεγαλώνει μόνη της τα δύο της παιδιά, τον Γιώργο 15 ετών και την Αναστασία 9 ετών».

Το επόμενο βήμα είναι φυσικά να κατέβει ο ίδιος ο Μικρός Νικόλας για ευρωβουλευτής, αλλά τόσο μπροστά δυστυχώς δεν έχουμε φτάσει.

Πηγή: luben.tv