Η Τάμτα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision (pics)

Gazzetta team
Η Τάμτα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision (pics)
Μετά τον... πάταγο που έκανε η Ελένη Φουρέιρα η Κύπρος συνεχίζει δυνατά στον διαγωνισμό της Eurovision κι ανακοίνωσε φέτος θα την εκπροσωπήσει η Τάμτα.

Το «Fuego» της Ελένης Φουρέιρα ακούστηκε σε όλη την Ευρώπη και κατάφερε να τερματίσει δεύτερο στη Eurovision 2018. Φέτος, η Κύπρος συνεχίζει δυνατά με την Τάμτα!

«Χαρά, ενθουσιασμός, ευθύνη και μεγάλη τιμή να εκπροσωπείς μία χώρα στον διαγωνισμό της Eurovision! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΡΙΚ για την πρόταση που μου έκανε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου.

Εβερτον – Τότεναμ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.


Και άλλο ένα τεράααααστιο ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή στην ανακοίνωση του ονόματός μου από όλους εσάς, που από χθες το πρωί έχετε γεμίσει την καρδιά μου με αγάπη», ανέφερε στο πρώτο της μήνυμα η τραγουδίστρια.

Χαρά, ενθουσιασμός, ευθύνη και μεγάλη τιμή να εκπροσωπείς μία χώρα στον διαγωνισμό της Eurovision! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΡΙΚ για την πρόταση που μου έκανε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Και άλλο ένα τεράααααστιο ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή στην ανακοίνωση του ονόματός μου από όλους εσάς, που από χθες το πρωί έχετε γεμίσει την καρδιά μου με αγάπη! #eurovision2019 #cyprus #replay

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamta (@officialtamta) στις