Μητσοτάκης: «Θα κάνω το εμβόλιο στις 27/12»

Gazzetta team
Μητσοτάκης: «Θα κάνω το εμβόλιο στις 27/12»
Την πρόθεσή του να κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό στις 27 του μηνός γνωστοποίησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Εγώ προσωπικά θα εμβολιαστώ την πρώτη μέρα που θα είναι διαθέσιμο το εμβόλιο στην Ελλάδα, καλώς εχόντων των πραγμάτων στις 27 Δεκεμβρίου» είπε ο πρωθυπουργός στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατά τη σημερινή τους συνάντηση.

O πρωθυπουργός ενημέρωσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αναφορικά με την πορεία της πανδημίας και πως αυτή εξελίσεται, τη διαχείριση της κρίσης από την πλευρά της κυβέρνησης και του υπουργείου υγείας, καθώς επίσης και για το Εθνικό Σχέδιο Εμβολιασμού.

Παρά το γεγονός του ότι όπως το χαρακτήρισε, το 2020 ήταν μια περιπετειώδης χρονιά, εντούτοις εξέφρασε την αισιοδοξία του λέγοντας:. «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος, ότι το 2021 θα αφήσουμε πίσω μας την πανδημία και θα καταφέρουμε να επιστρέψουμε σε γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης».