Αγρία κόντρα Κεγκέρογλου-Γεωργιάδη στη Βουλή: «Είσαι αστείος τύπος» (vid)

Gazzetta team
Αγρία κόντρα Κεγκέρογλου-Γεωργιάδη στη Βουλή: «Είσαι αστείος τύπος» (vid)
«Αστείο τύπο» χαρακτήρισε τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλης Κεγκέρογλου, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει καυγάς.

Έντονους λεκτικούς διαξιφισμούς είχαν το πρωί της Παρασκευής (18/12) στη Βουλή ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, με τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Βασίλη Κεγκέρογλου, κατά τη διάρκεια της συζήτησης επερώτησης για την Αναπτυξιακή Τράπεζα.

Σύμφωνα με το MEGA, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στις δημοσκοπήσεις, λέγοντας πως η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται 16 μονάδες μπροστά και αναρωτήθηκε αν η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη, φτάνοντας στις 26 μονάδες, σε περίπτωση που τα πράγματα δεν ήταν τόσο άσχημα στην αγορά, όπως καταγγέλλει η αντιπολίτευση

Σε εκείνο το σημείο ο κ. Κεγκέρογλου χαρακτήρισε τον Άδωνι Γεωργιάδη «αστείο τύπο».

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τότε απάντησε στον κ. Κεγκέρογλου ότι «ο ελληνικός λαός στηρίζει την κυβέρνηση και σας γυρίζει την πλάτη, γιατί δεν έχετε πάρει είδηση τι έχει συμβεί στη χώρα».

Μάλιστα, ζήτησε από τον κ. Κεγκέρογλου να ανακαλέσει, λέγοντας ότι ο χαρακτηρισμός είναι «απαράδεκτος» και κατέληξε: «Ήμασταν στην ίδια κυβέρνηση εγώ, ο "αστείος τύπος", με τον κ. Κεγκέρογλου στο παρελθόν, αλλά δεχόταν ο κ. Κεγκέρογλου να κάθεται στην ίδια κυβέρνηση με "αστείους τύπους" στο παρελθόν».

Πηγή: reader.gr