Τσακώθηκαν live στην βουλή Υφυπουργός και βουλευτής της ΝΔ: «Έλεος πια» (vid)

Gazzetta team
Τσακώθηκαν live στην βουλή Υφυπουργός και βουλευτής της ΝΔ: «Έλεος πια» (vid)
Θερμό επεισόδιο live on camera στην Βουλή μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Βλάχου και τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Δημήτρη Οικονόμου.

Ένταση υπήρξε χθες στην βουλή μεταξύ εκπροσώπων της ΝΔ, η οποία μάλιστα καταγράφηκε και από την κάμερα και μεταδόθηκε ζωντανά.

Πρωταγωνιστές ήταν ο βουλευτής, Γιώργος Βλάχος και ο Υφυπουργός Περιβάλλοντας και Ενέργειας, Δημήτρη Οικονόμου και αφορμή αποτέλεσε το λάθος σε άρθρο του χωροταξικού νομοσχεδίου (132) το οποίο δεν διορθώθηκε αρχικά κατά τις νομοτεχνικές βελτιώσεις.

Μόλις λοιπόν ο Υπουργός, Κώστας Χατζηδάκης τελείωσε την ομιλία που έκανε και έκατσε στην θέση του, o κ. Βλάχος έφυγε από τα βουλευτικά έδρανα και κατευθύνθηκε σε αυτά της κυβέρνησης, κρατώντας χαρτιά στα χέρια του και διαμαρτυρόμενος.

Ο κ. Οικονόμου τον πλησίασε για να τον ηρεμίσει, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα, με τον κ.Βλάχο να ακούγεται να λέει: «Έλεος πια».

Μάλιστα η ένταση συνεχίστηκε εκτός της αίθουσας, όπου σύμφωνα με το Star.gr, έλεγε: «Έλεος. Δεν πάει άλλο. Και η κοροϊδία έχει τα όριά της. Δεν πειράζει, ας έρθουν οι αλλαγές στο επόμενο νομοσχέδιο που θα είναι παχιές οι μύγες».