Νίκος Παπανδρέου: Θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ

Gazzetta team
Νίκος Παπανδρέου: Θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ
Ο Νίκος Παπανδρέου επιβεβαίωσε τις φήμες πως θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ!

Κάτι λιγότερο από ένας χρόνος απέμεινε πια μέχρι τον Νοέμβριο του 2021, όταν και θα πραγματοποιηθεί το κρίσιμο συνέδριο του ΚΙΝΑΛ, που θα εκλέξει πρόεδρο, αφού λήγει η τετραετής θητεία της Φώφης Γεννηματά στην αρχηγία του κόμματος.

Και παρότι ο χρονικός ορίζοντας είναι μακρινός, ήδη οι διεργασίες και οι ζυμώσεις είναι κάτι παραπάνω από έντονες, αφού η μάχη για τη διαδοχή της κ. Γεννηματά ή την εκ νέου επικράτησή της έχει ήδη αρχίσει.

Ανάμεσα στα πολλά ονόματα, λοιπόν, που «παίζουν», για να είναι υποψήφια στις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής (Λοβέρδος, Ανδρουλάκης, Γερουλάνος, Καμίνης, Καστανίδης, με τα πρώτα δύο, ωστόσο, προς το παρόν, να έχουν «κλειδώσει»), υπάρχει και εκείνο του Νίκου Παπανδρέου.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του στην εφημερίδα «Νεολόγος των Πατρών» ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής, η περίπτωση του Νίκου Παπανδρέου θα πρέπει να θωρηθεί ξεχωριστή. Γιατί φέρει το όνομα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και για έναν ακόμα λόγο. Ήταν αγαπημένος του γιός.

Ο Νίκος Παπανδρέου, λοιπόν, ρωτήθηκε σχετικά, μετά τις πληροφορίες που μετέδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 989 ο ίδιος δημοσιογράφος, και τόνισε: «Ναι, θα θέσω υποψηφιότητα, γιατί το θεωρώ χρέος μου»!

Πρόσφατα, δε, είχε μια περιπέτεια με την υγεία του, για την οποία δήλωσε: «Νοιώθω πιο δυνατός από κάθε άλλη φορά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ