Παρέμβαση εισαγγελέα για την παρουσία Τσίπρα, Κουτσούμπα, Βαρουφάκη στην επέτειο του Πολυτεχνείου

Gazzetta team
Παρέμβαση εισαγγελέα για την παρουσία Τσίπρα, Κουτσούμπα, Βαρουφάκη στην επέτειο του Πολυτεχνείου
Προκαταρκτική εξέταση για την παρουσία των Αλέξη Τσίπρα, Δημήτρη Κουτσούμπα και Γιάνη Βαρουφάκη στην επέτειο του Πολυτεχνείου διέταξε η εισαγγελία πρωτοδικών της Αθήνας μετά από καταγγελία που έκανε στην εισαγγελία ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

Προκαταρκτική εξέταση διέταξε η εισαγγελία πρωτοδικών της Αθήνας, στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί αν τελέστηκαν αξιόποινες πράξεις από τους Αλέξη Τσίπρα, Δημήτρη Κουτσούμπα και Γιάνη Βαρουφάκη κατά την επέτειο του Πολυτεχνείου!

Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης έπειτα από καταγγελία που έκανε στην εισαγγελία ο Φαήλος Κρανιδιώτης. Από τη στιγμή, ωστόσο, που πρόκειται για πολιτικά πρόσωπα, είναι βέβαιο ότι η δικογραφία που θα σχηματιστεί θα διαβιβαστεί στη Βουλή, όπως ορίζει η σχετική νομοθεσία.

Η εντολή που δόθηκε από την εισαγγελία είναι στο πλαίσιο της έρευνας να εξεταστεί, μεταξύ άλλων, αν έχουν τελεστεί, κατά περίπτωση, τα αδικήματα της παραβίασης των μέτρων κατά του κορονοϊού και της διέγερσης σε ανυπακοή. Την έρευνα θα διενεργήσει η κρατική ασφάλεια.

Να σημειωθεί, τέλος, πως αυτή είναι η τρίτη δικογραφία που σχηματίζεται για συγκεντρώσεις και επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά την επέτειο του Πολυτεχνείου.