Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαφωνεί με τον Κώστα Μπακογιάννη για την Αλεξία Έβερτ: «Ο αναμάρτητος...» (pics)

Gazzetta team
Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαφωνεί με τον Κώστα Μπακογιάννη για την Αλεξία Έβερτ: «Ο αναμάρτητος...» (pics)
Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης δεν συμφωνεί με την κίνηση του Κώστα Μπακογιάννη να ζητήσει την παραίτηση της Αλεξίας Έβερτ.

Σάλο έχει προκληθεί στην πολιτική σκηνή της χώρας το σχόλιο της Αλεξίας Έβερτ για τους διαδηλωτές του ΚΚΕ, τους οποίους χαρακτήρισε κατσαρίδες και τρωκτικά.

Θυμίζουμε οτι από χθες το απόγευμα έχει γίνει γνωστό οτι ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης ζήτησε την παραίτησή της, θεωρώντας οτι κουβέντες σαν και αυτές «δεν χωρούν στην πολιτική αντίληψη αυτής της δημοτικής αρχής», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης όμως φαίνεται πως έχει εντελώς διαφορετική άποψη...

Το πρωί της Πέμπτης λοιπόν, ο Υπουργός Ανάπτυξης έκανε μία ανάρτηση στα social media, εκφράζοντας την αντίθεσή του με την κίνηση του Δημάρχου να ζητήσει την παραίτηση της Αλεξίας Έβερτ.

«Η κα Αλεξία Έβερτ είναι μία αληθινή Κυρία με μεγάλη προσφορά στην Αθήνα μας. Προφανώς η οργή των ημερών και η χαλαρότητα του Διαδικτύου την οδήγησαν σε μια απρεπή έκφραση καταδίκης μίας προκλητικής πράξεως του ΚΚΕ. Δεν πρέπει να φύγει από το Δημοτικό Συμβούλιο. ''Ο αναμάρτητος...''», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ