Μπέος για κορονοϊό: «Μου χορήγησαν το κοκτέιλ που πήρε ο Τραμπ»

Gazzetta team
Μπέος για κορονοϊό: «Μου χορήγησαν το κοκτέιλ που πήρε ο Τραμπ»
«Ο στόχος μου είναι γράψω ιστορία στην πόλη που αγαπώ», ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέος.

Υποψήφιος δήμαρχος για τρίτη φορά στον Δήμο Βόλου θα είναι ο Αχιλλέας Μπέος, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην τηλεόραση της TRT: «Θα είμαι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος. Βλέποντας αυτά τα καρτούν και τους χαρτογιακάδες που θέλουν να γίνουν δημοτική αρχή, δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Τώρα που βάλαμε την πόλη σε μία τάξη δεν γίνεται να την αφήσω σ’ αυτούς» ανέφερε ο δήμαρχος Βόλου.

Όπως αναφέρει το newspaper.gr έδωσε ένα πρώτο προεκλογικό στίγμα καταγράφοντας τους πρώτους του στόχους αν εκλεγεί και πάλι σ’ αυτή τη θέση.

«Στο τέλος του 2023 θα έχουμε ανάδοχο για το Μουσείο της Αργούς και έχει συνέχεια το τελεφερίκ. Ο στόχος μου είναι γράψω ιστορία στην πόλη που αγαπώ. Αν ο κόσμος με επιλέξει θα ολοκληρώσω το πλάνο που έχω στο μυαλό μου», ανέφερε.

«Όταν νόσησα με covid-19 μου χορήγησαν το κοκτέιλ που έπαιρνε ο Τραμπ»

Το πώς βίωσε την περιπέτεια του κορoνοϊού εξιστόρισε ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο Δήμαρχος Βόλου δήλωσε πως σοκαρίστηκε όταν του είπανε πως το τεστ είναι θετικό, όμως το ξεπέρασε γρήγορα και όλη αυτή η περιπέτεια τον έκανε να δει τη ζωή με διαφορετικό «μάτι» και το αγαθό της υγείας είναι πάνω απ’ όλα.

Όσον αφορά για την φαρμακευτική αγωγή που ακολούθησε ο Αχιλλέας Μπέος είπε: «Μου χορήγησαν το κοκτέιλ που έπαιρνε ο Τραμπ, το αμερικάνικο», αναφέρει το newspaper.gr.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν είχα πολλά συμπτώματα. Ένιωθα μόνο να πονάνε τα κόκκαλά μου. Έκανα το πρώτο τεστ και βγήκε αρνητικό. Οπότε έπαιρνα δύο παυσίπονα, λόγω και του βάρους μου και συνέχιζα. Ο πόνος συνεχίζονταν οπότε ξακανέκανα τεστ. Κι αυτό αρνητικό. Αποφάσισα να κάνω και τρίτο. Μάλιστα, μία νοσηλεύτρια, αστειευόμενη μου είπε: «μάτι» μπορεί να είναι, κορoνοϊος δεν είναι. Τελικά το τρίτο τεστ βγήκε θετικό. Σοκαρίστηκα!

Η πρώτη ακτινογραφία που έκανα έδειξε μία ήπια πνευμονία. Μεταφέρθηκα στη Λάρισα, όπου μου χορήγησαν το κοκτέιλ που έπαιρνε ο Τραμπ, το αμερικάνικο. Από την πρώτη μέρα αισθάνθηκα ήδη καλύτερα.

Ευχαριστώ τον κόσμο για τα χιλιάδες μηνύματα, ήταν πραγματικά πολύ συγκινητικό. Την έβδομη μέρα πήρα εξιτήριο. Πήρα το αυτοκίνητο μόνος μου και πήγα στην Αθήνα για να δω τους συγγενείς μου. Αυτό που σκεφτόμουν σε όλη τη διαδρομή, είναι πως ενώ τα έχουμε όλα, θέλουμε περισσότερα. Άλλαξε ο τρόπος σκέψης μου. Να έχουμε την υγεία μας, αυτό έχει σημασία».