H εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Ζέφη Δημαδάμα, αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από πρώην Υπουργό

Gazzetta team
H εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Ζέφη Δημαδάμα, αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από πρώην Υπουργό
Η Ζέφη Δημαδάμα αποκάλυψε το περιστατικό με την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί από πρώην Υπουργό.

Σε μία θαρραλέα αποκάλυψη προέβη η Ζέφη Δημαδάμα στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά.

Μιλώντας στην Σάσα Σταμάτη, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ και αντιπρόεδρος Γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, μίλησε για το περιστατικό με την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί από πρώην Υπουργό.

«Ναι, έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση και ήταν μια κάκιστη εμπειρία. Θα μιλήσω έξω από τα δόντια, γιατί νομίζω ότι πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και να μην τα στρογγυλεύουμε. Περίπου μία δεκαετία πριν, στα πρώτα βήματά μου στην πολιτική, πρώην υπουργός του ευρύτερου προοδευτικού χώρου, καθώς ανεβαίναμε μαζί να επισκεφθούμε το πολιτικό γραφείο συναδέλφου για μια κομματική συνάντηση, θεώρησε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να εκφράσει επιθετικά την ερωτική του διάθεση, παρενοχλώντας με στο ασανσέρ! Αιφνιδιάστηκα πραγματικά, αντέδρασα, τον έσπρωξα, βγήκα από το ασανσέρ και ανέβηκα τρέχοντας με τα πόδια…», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας: «Θα με ρωτήσετε γιατί δεν το κατήγγειλα τότε. Δεν το κατήγγειλα γιατί φοβήθηκα, γιατί τρόμαξα. Τώρα το λέω, γιατί πρέπει να ενθαρρύνουμε τα θύματα να μιλούν ανοιχτά και να προχωρούν σε καταγγελίες. Φτάνει πια».