Όλοι με μάσκες στο Προεδρικό Μέγαρο εκτός από τους ιερείς (pics & vid)

Gazzetta team
Όλοι με μάσκες στο Προεδρικό Μέγαρο εκτός από τους ιερείς (pics & vid)
Στην ορκομοσία όλων των νέων μελών της κυβέρνησης, όλοι φορούσαν μάσκες, εκτός από τους ιερείς.

Η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μετά τις λειτουργικές βελτιώσεις που αποφάσισε ο πρωθυπουργός και ανακοινώθηκαν χθες, στην κυβέρνηση μπήκαν τρία νέα πρόσωπα, ο Παναγιώτης Τσακλόγλου, καθηγητής στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, νέος υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδιος για θέματα Κοινωνικής Ασφάλισης, η Ζωή Ράπτη, βουλευτής Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών, που αναλαμβάνει τη θέση της υφυπουργού Υγείας, αρμόδιας για θέματα Ψυχικής Υγείας και ο βουλευτής Κορινθίας Νίκος Ταγαράς που αναλαμβάνει τη θέση του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμόδιου για θέματα Προστασίας του Περιβάλλοντος.

Επίσης, σε αναπληρωτές υπουργοί, από υφυπουργοί που ήταν, αναβαθμίζονται ο Θεόδωρος Σκυλακάκης (αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, αρμόδιος για τη Δημοσιονομική Πολιτική) και ο Νίκος Παπαθανάσης, (αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για τις Ιδιωτικές Επενδύσεις και τις Συμπράξεις του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα).

Ορκομοσία με μάσκες

Όσοι συμμετείχαν στην όλη διαδικασία, φορούσαν τις προβλεπόμενες μάσκες προκειμένου να δώσουν το παράδειγμα και στους πολίτες της χώρας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ωστόσο υπήρχαν και οι εξαιρέσεις. Οι ιερείς που τέλεσαν την ορκωμοσία επιδεικτικά δεν φόρεσαν μάσκα, δείχνοντας πως περιστατικά σαν και αυτά που είδαμε το προηγούμενα διάστημα, δεν ήταν μεμονωμένα.