Καμπάνα στο Μακελειό: 5.000 κάθε φορά που θα συκοφαντεί τον Θεοδωρικάκο

Gazzetta team
Καμπάνα στο Μακελειό: 5.000 κάθε φορά που θα συκοφαντεί τον Θεοδωρικάκο
Ο Υφυπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος δικαιώθηκε και το Μακελειό του Στέφανου Χίου πρέπει να είναι πολύ προσεκτικό στην κριτική του.

«Καμπάνα» θα περιμένει το Μακελειό και τον Στέφανο Χίο όποτε αποφασίζει να συκοφαντήσει τον Τάκη Θεοδωρικάκο.

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών μετά τα επαναλαμβανόμενα δημοσιεύματα εναντίον του, τόσο από την εφημερίδα, όσο και από το makeleio.gr, είχε καταφύγει στην δικαιοσύνη, καθώς πολλές φορές ήταν εμπεριείχαν προσβλητικές και υβριστικές αναφορές.

Έτσι, η πρόεδρος Πρωτοδικών Αθηνών, κ. Ουρανία Φλεριάνου, εξέδωσε προσωρινή διαταγή για την συγκεκριμένη εφημερίδα και απαγορεύει κάθε υβριστική, απαξιωτική, προσβλητική ή συκοφαντική αναφορά, σε οποιαδήποτε μορφή (σχόλιο, άρθρο, κείμενο, φωτογραφία), εις βάρος του. Η όποια κριτική στην δραστηριότητά του, ως πολιτικού προσώπου, δεν θα πρέπει να υπερβαίνει «της ανεκτής από τον μέσο συνετό άνθρωπο πολιτικής κριτικής».

Όποτε παραβιάζει την εντολή αυτή, το δικαστήριο έχει προειδοποιήσει πως θα επιβάλλεται χρηματική ποινή 5.000€ σε βάρος του Στεφάνου Χίου και της εκδότριας εταιρίας της εφημερίδας «Μακελειό», του site makeleio.gr και του Γεωργίου Γκασιάμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ