Σωτήρης Τσιόδρας: Αν κατέβει... θα εκλεγεί

Gazzetta team
Σωτήρης Τσιόδρας: Αν κατέβει... θα εκλεγεί
Ο Σωτήρης Τσιόδρας είναι αυτή τη στιγμή ο πλέον δημοφιλής Έλληνας. Ο μόνος που μπορεί να συγκριθεί μαζί του είναι ίσως ο υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς. Αμφότεροι είναι υπεύθυνοι για την καθημερινή μας ενημέρωση, όσον αφορά την εξέλιξη του κορονοϊού στη χώρα μας.

Ο καθηγητής Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και επιστημονικός συνεργάτης του ΕΟΔΥ, Σωτήρης Τσιόδρας όμως, είναι σε πρώτο πλάνο και αυτό αποτυπώνεται ξεκάθαρα σε πρόσφατη δημοσκόπηση. Το συντριπτικό ποσοστό των Ελλήνων (94.6%) έχει θετική άποψη για τον Σωτήρη Τσιόδρα. Είναι ένα ποσοστό που δεν αφήνει περιθώριο αμφισβήτησης, όχι μόνο για την αποδοχή του έργου του, αλλά και για την προσωπικότητά του.

Μέσα σε δύο μήνες ο πιο αναγνωρίσιμος Έλληνας

Στις 26 Φεβρουαρίου ο Σωτήρης Τσιόδρας μας ενημέρωσε πρώτη φορά για τον κορονοϊό. Σε λίγες μέρες κλείνουν δύο μήνες, από τότε που τον έμαθε ο κάθε Έλληνας πολίτης, οποιασδήποτε ηλικίας και μόρφωσης. Δεν χρειάστηκαν λοιπόν ούτε καν 60 μέρες για να μπει ο καθηγητής σε κάθε σπίτι και στις περισσότερες καρδιές των Ελλήνων.

Μετά τον covid-19... τι;

Ο κορονοϊός όμως κάποια στιγμή θα μας αφήσει, η ζωή θα συνεχιστεί και μετά; Το ερώτημα έχει να κάνει με τον Σωτήρη Τσιόδρα. Ήδη οι κορυφαίες νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες έχουν βγάλει στοιχήματα σχετικά με τον καθηγητή και την επόμενη μέρα κι αν μη τι άλλο βάζουν λίγο αλατοπίπερο και μία διαφορετική νότα στην πραγματικότητα που ζούμε.

Αν κατέβει... θα εκλεγεί!

Από τις τρεις αγορές που υπάρχουν διαθέσιμες, η πρώτη έχει και το μεγαλύτερο «ζουμί» γι' αυτό εξάλλου είναι και ο τίτλος αυτού του άρθρου. Θα είναι το όνομα του Σωτήρη Τσιόδρα ανάμεσα στους υποψήφιους για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές; Το ενδεχόμενο αυτό, με βάση τις αποδόσεις των μπουκ είναι λιγότερο πιθανό από το να μην εμπλακεί στις επόμενες εκλογές.

Υπάρχει όμως και τρίτο ενδεχόμενο σε αυτήν την αγορά. Να κατέβει αλλά να μην εκλεγεί κι αυτό και πάλι με βάση τους μπουκ μοιάζει σχεδόν απίθανο. Οπότε... αν ο Σωτήρης Τσιόδρας αποδεχτεί ενδεχόμενη πρόταση, τότε είναι παραπάνω από πιθανό να τον δούμε στην ελληνική βουλή στο επόμενο εκλεγμένο κοινοβούλιο.

Ακόμη δύο αγορές

Οι στοιχηματικές δεν σταμάτησαν λοιπόν μόνο στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, αλλά μπορείτε να βρείτε διαθέσιμο το ενδεχόμενο να κατέβει ο καθηγητής ως υποψήφιος Δήμαρχος. Πιο πιθανό δίνεται να μην κατέβει παρά να διεκδικήσει αυτό το αξίωμα.

Για το τέλος πάντως κράτησαν το καλύτερο, όσο κι αν είναι δύσκολο να συμβεί. Είναι κάτι που θα μας κάνει όλους περήφανους σαν Έλληνες και μιλάμε για την πιθανότητα να κερδίσει ο Σωτήρης Τσιόδρας το Νόμπελ Ειρήνης για το 2020. Αυτό αναμφίβολα θα είναι ένα ιδανικό κλείσιμο σε μία χρονιά που η χώρα μας (μαζί με όλον τον πλανήτη αυτή τη φορά) δοκιμάζεται ξανά.

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας