Σάλος με το video του περιφερειάρχη Β. Αιγαίου: «Να κι αν είναι οργισμένος ο Μητσοτάκης» (vid)

Gazzetta team
Σάλος με το video του περιφερειάρχη Β. Αιγαίου: «Να κι αν είναι οργισμένος ο Μητσοτάκης» (vid)
To video με τον Κώστα Μουτζούρη να κάνει άσεμνη χειρονομία όταν του είπαν για την δυσαρέσκεια του Κυριάκου Μητσοτάκη είχε ως αποτέλεσμα να κοπεί από την σύσκεψη.

Δεν θα πάει ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης στο Μέγαρο Μαξίμου για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη Λέσβο, τη Χίο και τη Σάμο.

Για την εκτόνωση της κατάστασης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε καλέσει αύριο το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου τους δημάρχους του Βορείου Αιγαίου και τον περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη.

Εντούτοις, ένα βίντεο που είχε αργά το βράδυ το φως της δημοσιότητας, άλλαξε τα δεδομένα για τον κ. Μουτζούρη.

«Να κι αν είναι οργισμένος»

Στο βίντεο, που δημοσιεύει το protothema.gr εμφανίζεται ο περιφερειάρχης να μιλά με τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, και να λέει ότι τα ΜΑΤ πήγαν στο νησί της Λέσβου, ως «στρατός κατοχής, σαν μισθοφόροι στρατό του Ερντογάν».

Παράλληλα, ανεβάζει τους τόνους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μην μου κάνει παλικαριές ο πρωθυπουργός εμένα, δεν είμαι κανένα παιδάκι», ενώ σημειώνει ότι διαβάζει σε διάφορα sites ότι ο πρωθυπουργός είναι οργισμένος με τον ίδιο και προσθέτει:

«Ε, κι εγώ μπορώ να σου πω, να κι αν είναι οργισμένος».

«Μετά από αυτή τη χυδαία συμπεριφορά δεν έχουμε να πούμε κάτι με τον κ. Μουτζούρη. Θα συνομιλήσουμε με τους υπόλοιπους αυτοδιοικητικους. Είναι κρίμα για τα νησιά να είναι σε αυτή την δύσκολη συγκυρία περιφερειάρχης ο κ. Μουτζούρης» ανέφεραν κυβερνητικές πηγές αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο.