Νέος διοικητής του Νοσοκομείου Καρδίτσας, ο 80χρονος Κωνσταντίνος Πατέρας

Gazzetta team
Νέος διοικητής του Νοσοκομείου Καρδίτσας, ο 80χρονος Κωνσταντίνος Πατέρας
Αφού έβαλε υποψηφιότητα με το ΛΑΟΣ, τους ΑΝΕΛ και τη ΝΔ, ο Κωνσταντίνος Πατέρας πήρε την θέση του διοικητή στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η επιλογή της κυβέρνησης για τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας, την οποία πήρε ο Κωνσταντίνος Πατέρας.

Ο 80χρονος πρώην γυμνασιάρχης σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας larissanet.gr, κατάγεται από την Πιαλεία Τρικάλων, είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με 8 χρόνια Μεταπτυχιακές σπουδές, στην Αγγλία με υποτροφία του ΙΚΥ και στη Φιλοσοφική Σχολή του Παν/μίου Αθηνών, ενώ δίδαξε στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Παν/μίου Θεσσαλίας ως καθηγητής με το Ν.407.

Κατά το παρελθόν μάλιστα έχει υπάρξει υποψήφιος βουλευτής, εκτός της Νέας Δημοκρατίας, του ΛΑΟΣ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων από τους οποίους αποχώρησε το 2016 με όχι και τόσο καλό τρόπο, καθώς η εκπρόσωπος του κόμματος Μανταλένα Παπαδοπούλου, είχε γράψει στο Facebook: «Ο πολιτευτής Τρικάλων κ. Κώστας Πατέρας ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το Κίνημα επικαλούμενος προσχηματικά διάφορους λόγους. Εκείνο που δεν λέει ο κ. Πατέρας είναι ότι ζητούσε να διοριστεί διοικητής νοσοκομείου χωρίς να έχει τα προσόντα».

Μιλώντας σε τοπικό ρ/σ των Τρικάλων (ράδιο Ζυγός) ο Κ. Πατέρας ξεκαθάρισε πως θα κρατήσει το μισθό του διοικητή κι όχι τη σύνταξη, όμως στην τοπική κοινωνία έχουν υπάρξει μεγάλες αντιδράσεις, καθώς όπως αναφέρουν πολλά ΜΜΕ, υπήρχαν νεότεροι επιστήμονες με περγαμηνές και βιογραφικά που είχαν καταθέσει αίτηση για την θέση αυτή.